• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Montagefix-PU 310 ml

€ 6,71 € 8,12
Op voorraad
SKU
ZMFPU310ML
  • Montagelijm op polyurethaanbasis
  • Toepasbaar voor verticaal werk
  • 310 ml
Overdoos: 12 stuks
  • Vanaf 12 stuks, 5% korting (bespaar € 4,08)
  • Vanaf 24 stuks, 8% korting (bespaar € 12,96)

Productinformatie

Montagefix-PU 310 ml

Zwaluw Montagefix-PU is een vullende en sneldoorhardende montagelijm op polyurethaanbasis met een pasteuze (thixoptrope) structuur. Hierdoor loopt de lijm niet uit de lijmnaden, waardoor hij toepasbaar is voor verticaal werk. De lijm hardt uit door reactie met vocht uit de lucht of de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, waterbestendige verbinding.

Toepassing
Voor het verlijmen van metaal, hout, steen, beton, kunststoffen en isolatiemateriaal zoals PU schuim, PS schuim, steenwol en glaswol. Ook voor het verlijmen van sandwichconstructies. 

Sterke lijm met vullende eigenschap en zeer snelle uitharding (handvast na ca 10 min.)  De materialen binnen 5 minuten na het aanbrengen van lijm samenbrengen. De uitgeharde lijm is waterbestendig. 

Meer informatie? Kijk hier en lees alles over Montagefix-PU.

Let op: Vanaf 24 augustus 2023 is iedereen die werkt met een product dat meer dan 0,1% diisocyanaten bevat (bijvoorbeeld PU constructielijm) verplicht een opleiding te hebben gevolgd over het veilige gebruik hiervan. Op deze pagina van de overheid zie je wat dit precies voor je betekent. De Europese vereniging voor producenten van diiocyanaten is verantwoordelijk gesteld voor het beschikbaar maken van geschikt opleidingsmateriaal. De relevante trainingen kan je vinden op hun speciale website.

Technische details

Specificaties
Kenmerk 1 Montagelijm op polyurethaanbasis
Kenmerk 2 Toepasbaar voor verticaal werk
Kenmerk 3 310 ml
EAN 8711595038096
Kleur Beige
Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!