Selecteer land

Lijmen, kitten, PUR en technische sprays

Lijmen, kitten en PUR kopen bij EcoTools.nl

Welke lijm, kit of purschuim je ook zoekt, je vindt het bij EcoTools! Welke verbinding je moet maken of wat er afgesloten moet worden, je koopt het bij EcoTools. Hier vind je een ruime keuze aan lijmen, kitten en technische sprays. Maar hier vind je ook de beglazingsband, glasblokjes, compriband, rugvulling en gevel impregneer

Lijmen en kitten kopen

Het assortiment lijmen, kitten, lijmkitten en siliconenkit is groots bij EcoTools.nl. Zo hebben wij onder andere acrylaatkit, maar ook Hybri-seal 2PS, siliconenkitten, montagefix, high tack en nog véél meer in ons assortiment. Neem gerust een kijkje! 

Purschuim online bestellen

Scheuren en naden dichten, voegen dichten en vullen en isoleren met purschuim. We hebben zowel purschuim voor NBS pistool als purschuim met slang. Bij EcoTools vind je diverse pu-schuimen van het merk Illbruck. En als je meer bestelt, krijg je ook meer korting!

Technische sprays voor diverse toepassingen

Een van de bekendste is toch wel WD-40. Ideaal om vastzittende onderdelen te smeren. Boor- en snijolie verlengt bijvoorbeeld weer de levensduur van werktuigen. Maar ook las spray, silicone spray en markeringsverf vind je hier in het assortiment.

Olie en smeermiddelen

Onderhoud je tacker met onze tackerolie voor pneumatische niet- en spijkermanchines. Verkrijgbaar in 1 ltier of een kleinverpakking van 100 ml. Smeer de compressor met de compressorolie. Met de 1000+ Olie 1 liter smeer je onder andere scharnieren en sloten, maar is ook zeer geschikt als corrosieverwijdereaar en vochtverdringer. In het assortiment olie en smeermiddelen vind je ook kettingzaagolie, diverse soorten motorolie en industriële ontvetter

Bestel nu lijmen, kitten, pur en technische sprays op EcoTools.nl