Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Levertijd 2-3 werkdagen na bestellen
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Messen

Messen

Voor nauwkeurig en efficiënt snijden hebben wij bij Ecotools.nl een compleet aanbod gereedschap mesjes. Door het compacte formaat heb je de mesjes altijd direct bij de hand zodra je ze nodig hebt. Handig en snel in gebruik! 

Afbreekmesjes en glaskrabbers
Of het nu gaat om secure snijdwerkzaamheden, het snijden door lood of ander vergelijkbaar materiaal, of om je ramen schoon te krabben, voor elke klus hebben wij het juiste mes in ons assortiment! Wanneer een gedeelte van een afbreekmesje bot is geworden, kun je een afbreekmesjes heel eenvoudig vervangen voor een nieuwe. Deze mesjes hebben namelijk reservebladen die je automatisch kunt wisselen. Voor preciezere snij werkzaamheden hebben we uitschuif messen in onze webwinkel. Deze mesjes hebben een smal ontwerp en zijn licht van gewicht. Voor het afkrabben va oude verf- of laklagen hebben wij speciale afsteekmessen of glaskrabbers.

Mesjes voor elke klus!
Bestel direct de mesjes die je nodig hebt. Al onze mesjes bieden wij aan voor de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze medewerkers van de klantenservice!

Mesjes koop je voordelig en snel bij Ecotools.nl!