Verf en schildersbenodigdheden

Verf & schildersbenodigdheden koop je bij EcoTools.nl

Alles voor jouw schildersklus vind je hier op EcoTools.nl. We hebben een ruim assortiment van kwasten tot de vloerbescherming.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak je ondergrond stofvrij met onze schilders stoffer, dek de vloer af met bijvoorbeeld stucloper uit ons assortiment vloerbescherming en meng je verf met één van onze mengstaven. Haal verfresten weg met een verfkrabber en vul gaten op met een van onze plamuurmessen. Maar ook voor verdunnen en reinigen ben je hier op de juiste plek. Ontvet de ondergrond met de ECO Reinigingsthinner of ECO Verfreiniger

Kwasten kopen

Bij EcoTools vind je vier soorten kwasten in het assortiment. Wegwerpkwasten, patentpuntkwasten acryl voor verf op waterbasis, maar ook patentpuntkwasten alkyd voor verf op oplosmiddelbasis. Tot slot vind je hier de radiatorkwasten in de afmeting 25 mm breed. Bewaar je gebruikte kwasten in rauwe lijnolie. Rauwe lijnolie is bij EcoTools verkrijgbaar in 500 ML of in een verpakking van 1 liter. Reinig na het schilderen je gereedschap met bijvoorbeeld terpentine (1 liter of 2,5 liter).

Rollers en beugels kopen

Rollerbeugels en diverse soorten verfrollers, zoals muurverfrollers, schuimrollers en viltrollers. Maar ook voor een handig verfbakje ben je hier op de juiste plek. Heb je verf open? Gerbuik dan ons verzetblik/strijkvaatje, eventueel met handig inzetvaatje en deksel. Met de ECO Kwastenreiniger maak je kwasten, penselen en rollers schoon. De kwastreiniger is alleen geschikt voor gereedschappen die gebruikt zijn voor alkydverven. Je kunt de kwastreiniger kopen in een vepakking van 500 ml of 1 liter.  

Bestel direct jouw schildersbenodigdheden op EcoTools.nl en laat ze bezorgen!