• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Reinigen

Reinigen

Een schone werkplaats is een veilige werkplaats en voor je gereedschap geldt hetzelfde. Om na of tijdens elke klus goed te kunnen schoonmaken, hebben we een ruim assortiment poetsdoeken, reinigingsmiddelen en bezems beschikbaar. Voor de doe-het-zelver, maar ook in grootverpakking voor de professional. Check snel ons assortiment met reinigingsartikelen en opgeruimd staat netjes!

Poetspapier en doeken

Wanneer je vet morst, verf knoeit of gewoon nattigheid op je werkblad krijgt, is een stuk poetspapier in de buurt geen overbodige luxe. Je vindt in ons assortiment kleine en grote rollen poetspapier in verschillende diktes. Daarnaast hebben we handige dispensers of rolhouders om aan de muur te monteren. Zo heb je al het poetspapier snel bij de hand wanneer er vervuiling ontstaat.

Als papier niet de ideale oplossing is, hebben we ook een ruime keuze in stoffen doeken voor het reinigen van vettigheid of het oppoetsen van lakken, oliën en meer. Je kunt kiezen uit bulkverpakkingen poetsdoeken van witte shirts en lakens of kleine verpakkingen microvezeldoeken die ook voor stof geschikt zijn.

Handreinigers

Tijdens het werk komen je handen regelmatig in aanraking met allerlei vervuilingen. Smeervet, verf, stof en meer; je poetst het allemaal gemakkelijk van je handen af met de diverse handreinigers in ons assortiment. Ons assortiment reinigingsartikelen voor je handen bestaat uit verschillende cleaning wipes in een handige bus en huidvriendelijke handzepen van Dreumex voor allerlei verontreinigingen. Zelfs motorisch vuil krijg je met gemak van je handen af.

Bezems, borstels en trekkers

Zaagsel, puin, stof, het is allemaal geen pretje om in te blijven werken. Reden genoeg om het zo snel mogelijk op te ruimen, dus bestel snel een juiste bezem of stoffer en blik waarmee je de werkplaats in een mum van tijd weer netjes hebt.

Als je nat vuil weg wilt vegen of zelfs grote hoeveelheden water dan kan je met een stevige trekker aan het werk. Deze hebben we in verschillende breedtes en met een geïntegreerde stokhouder voor de stevigheid. Daarnaast hebben we ook trekkers voor het raam, zodat je een vuil raam netjes kunt zemen.

Puin- en afvalzakken

Vuil verzamelen met een borstel of bezem is pas de helft van de klus; het moet natuurlijk ook nog netjes worden afgevoerd. Afhankelijk van de soort afval die je op wilt ruimen, is er keuze uit kleine afvalzakken of grote en stevige puinzakken. Eenmaal gevuld en gesloten, kun je deze gemakkelijk afvoeren bij de vuilstort zonder rotzooi in de auto of aanhanger.

Sponzen

Een goede spons is een handig hulpstuk bij zeer veel reinigingswerkzaamheden. Door het hoge absorptievermogen zijn ze perfect voor het vochtig reinigen van sanitair of zelfs om cementsluier en tegelvoegsel te verwijderen van nieuwe tegels. Je kunt sponzen met zeer heet water gebruiken en met een grote selectie schoonmaakmiddelen, maar let goed op je huid! Als de werkplaats dan weer helemaal schoon is, kan je de spons ook nog eens gebruiken om de bedrijfsbus te wassen.

Handschoenen

Om je handen te beschermen tegen vervuiling, heet water of irriterende schoonmaakmiddelen kan je het beste een paar stevige huishoudschoenen dragen. Deze rubberen handschoenen beschermen je handen en door de lange manchetten ook je polsen. Naast huishoudhandschoenen zijn er ook makkelijke nitril wegwerphandschoenen. Deze zijn een goed alternatief voor mensen met een latex-allergie. Daarnaast zijn ze ook nog geschikt voor het werken met voedingswaren.

Ontstoppers

Wanneer je afvoer verstopt zit, is het zaak om een juiste ontstopper te kiezen die de oorzaak van de verstopping effectief aanpakt. Bij EcoTools vind je ontstoppers in vloeibare, gel- en korrelvorm. Voor de meest hardnekkige verstoppingen is er een extreem krachtige Duo ontstopper met twee componenten. De ontstoppers zijn op zichzelf veilig te gebruiken en tasten de leidingen niet aan, maar combineer ze niet met andere chemische middelen om giftige gasvorming te voorkomen.

Reinigingsmiddelen

Je kan bij EcoTools ook terecht voor een ruim assortiment met verschillende reinigingsmiddelen. Van de bekende schildersontvetter van St Marc tot kalkvreter en schimmelreiniger van Griffon. Zo heb je voor elke klus het juiste schoonmaakmiddel.

Direct aan de slag? Bestel dan eenvoudig en snel bij EcoTools!