• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al sinds 2005 de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Steen- en houtbeitels

Steen- en houtbeitels

Een sloopklus of gereedschap nodig om hout te bewerken? Dan kun je kiezen voor een steenbeitel of houtbeitel van Ecotools.nl! Wij hebben verschillende types steenbeitels en houtbeitels in ons assortiment die je kunt gebruiken voor de sloop, steenbewerking of steen klieven. Bekijk ons complete aanbod. 

Houtbeitel gebruiken

Een houtbeitel is geschikt voor houtbewerking om te kunnen steken en hakken. Er bestaan voor iedere type houtbewerkingklus verschillende houtbeitels. Zo vind je in onze webwinkel onder andere steekbeitels in diverse breedtematen van 6 mm t/m 40 mm. Deze steekbeitels zijn prima geschikt om hout af te steken. 

Steenbeitel voor sloopwerkzaamheden

Wanneer je gaat slopen kun je het beste kiezen voor een steenbeitel, ook wel sloopbeitel of koudbeitel genoemd. Een steenbeitel is namelijk heel geschikt om beton en baksteen te slopen. Maar ook voor het vlak hakken en steen weg hakken, zoals bij voegwerkzaamheden, is de steenbeitel geschikt. In ons assortiment hebben we onder meer:

  • Steen koudbeitels
  • Steen voegbeitels
  • Steen puntbeitels

Om je klus compleet te maken hebben we tevens een moker, werkhandschoenen, gehoorbeschermers en een stofmasker in ons assortiment. Ook hebben wij verschillende koevoeten voor jou die je kunt gebruiken wanneer je tijdens het slopen objecten open moet breken. 

Steen- of houtbeitel kopen? Ecotools.nl

Bij Ecotools.nl ben je voor al het benodigde gereedschap voor je klussen en werkzaamheden aan het juiste adres! Wij streven naar kwaliteitsgereedschap voor de laagste prijs en kunnen dit waarborgen doordat wij ons gereedschap rechtstreeks vanaf de fabriek inkopen. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst ontvang je binnen 1-2 werkdagen je gereedschap in huis. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Steenbeitel en houtbeitel koop je voordelig online bij Ecotools.nl!