Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Levertijd 2-3 werkdagen na bestellen
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Scharen en tangen

 Scharen en tangen kopen bij EcoTools

EcoTools heeft een ruim assortiment scharen en tangen. Van betonscharen tot moniertangen, maar ook punttangen, plintenscharen, profielscharen en buizenscharen.

Betonscharen

Moet je metaaldraad knippen? Dan heb je een betonschaar nodig! De betonschaar knipt door zacht staal, maar is niet geschikt voor gehard staal. Verkrijgbaar in 350, 600, 750 en 1050 mm. Al onze betonscharen hebben voorgevormde antislip handgrepen.

Pijpentangen bestellen

Een pijpentang is een onmisbaar stuk gereedschap bij bijvoorbeeld de installatie van sanitair. Met deze tangen heb je een betere grip bij werkstukken met grote omvang. Zweedse tangen hebben wij in verschillende maten en soorten. Zo vind je bij ons tangen met een 45° bek, S-bek en 90° bek. Allemaal verkrijgbaar in 1", 1,5", 2" en 3". 

Nijptangen en moniertangen

Als je een spijker of nagel gemakkelijk wilt verwijderen, heb je een nijptang nodig! Het verschil tussen een nijptang en een moniertang is dat een nijptang een grotere kop heeft waarmee draadnagels of spijkers ergens uitgetrokken kunnen worden. Een nijptang is dan ook niet geschikt voor betonvlechtwerk. Een moniertang is voor het vlechten en knippen van betonvlechtwerk.

Bestel direct jouw scharen en tangen op EcoTools.nl en ga meteen aan de slag!