Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Lange levertijden i.v.m. overstap naar nieuw magazijn systeem
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

HM-zaagbladen Thin-line

HM-zaagbladen Thin-line

Tegenwoordig wordt steeds meer elektrisch gereedschap beschikbaar gemaakt op accu, wat natuurlijk een hoop voordelen met zich meebrengt. Je kan de machine makkelijk overal mee naar toe nemen zonder dat er verlengsnoeren over de bouwplaats heen slingeren. Daarnaast hebben steeds meer gereedschapsmerken universele accu’s voor al hun machines, dus kan je met dezelfde accu al je werkzaamheden verrichten.

Een machine met accu kan meestal wat minder vermogen opbrengen dan dezelfde machine op netstroom. Om bij je cirkelzaagmachine op accu voor dit verschil te compenseren hebben we extra dunne HM-zaagbladen van 136 of 165 mm. Deze zaagbladen zijn maar 1,1 mm dik met een zaagsnede van 1,6 mm, waardoor er veel minder weerstand op het zaagblad komt te staan dan bij een dikker zaagblad. De geringe dikte van de zaagtanden zorgt ook nog eens voor een laag snijverlies en minder zaagsel tijdens het werken.

Onze Thin-line zaagbladen zijn geschikt in zowel een gestanste Prof als een lasergelaste Industrial uitvoering. De laatste van de 2 varianten gaat bij correct gebruik langer mee en zal minder lawaai maken tijdens het zagen. Beide varianten zijn echter uitgerust met wolfraam-carbide stalen tanden die zelfs bij hoge verwarming lang scherp blijven.