• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Diamantschijven

Diamantschijf kopen bij EcoTools

Ben je op zoek naar een diamantschijf voor het zagen in harde of zachte materialen? Is jouw diamantschijf inmiddels aan vervanging toe of wil je voor een bepaalde klus een nieuwe diamantschijf aanschaffen?

EcoTools.nl heeft een ruim assortiment in diamantschijven voor vele verschillende toepassingen. Zo vind je binnen ons aanbod terug:

Het is belangrijk dat je voor de juiste toepassing de juiste diamantschijf kiest. Wanneer je namelijk werkt met een diamantschijf die niet gemaakt is voor de desbetreffende toepassing, slijt de diamantschijf snel of hij wordt snel bot. Dit gaat ook ten koste van de werking.

Verschillende diamantschijven

Wanneer je wilt gaan zagen in harde steensoorten, zoals beton of bijvoorbeeld klinkers, raden wij je de diamantschijf beton ten zeerste aan. De diamantschijf universeel is geschikt voor wanneer je afwisselende werkzaamheden hebt in harde en abrasieve steensoorten. Wanneer je alleen in harde steensoorten of alleen in abrasieve steensoorten werkt, raden wij je de diamantschijf universeel af. Wanneer je namelijk werkt in alleen één materiaal, slijt de schijf snel en wordt hij bot.

De Tegelschijf is te gebruiken voor het zagen van allerlei tegels. De tegelschijf is erg dun waardoor deze gemakkelijk door de hardste tegel zal zagen.

Moet je werkzaamheden verrichten waarbij je wilt zagen in zachte en zanderige steensoorten als baksteen en kalkzandsteen? Kies dan één van de diamantschijven binnen het aanbod diamantschijf abrasief.

Het uitslijpen van zanderige voegen doe je gemakkelijk met één van onze voegenschijven. Deze voegschijven zorgen ervoor dat jouw voegen in een mum van tijd zijn verwijderd.

Diamantschijf pasringen

Het kan zijn dat de diameter van je diamantschijf afwijkt van de diameter van het asgat van je zaag. Met behulp van een diamantschijf pasring, kun je deze ruimte opvullen waardoor de schijf naadloos aansluit op je zaag.

Diamantschijf snel geleverd

EcoTools werkt vanuit een ruime voorraad. Dit zorgt ervoor dat je een bestelling al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Snel aan de slag met je zaagklus! Heb je vragen of opmerkingen over onze producten, je bestelling of behoefte aan passend advies van één van onze experts? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Snel aan de slag met je diamantschijf? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools!