Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke bescherming 

Ga je binnenkort verbouwen of moet je een klus klaren waarbij het belangrijk is dat je hoofd, ogen of bijvoorbeeld je oren goed worden beschermd? Neem dan snel een kijkje in het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) van EcoTools.nl! Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale veiligheid tijdens je klus.

PBM voor een optimale bescherming

Hoewel het natuurlijk belangrijk is dat je om je eigen gezondheid en veiligheid denkt, is het in veel gevallen ook verplicht om gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van een veiligheidshelm op de bouw en andere vergelijkbare omgevingen waarin werkzaamheden op hoogte worden verricht.

Ook een hoog geluidsniveau komt vaak voor. Wanneer je hier te vaak en te lang aan blootgesteld wordt, kun je ernstige gehoorbeschadiging oplopen en dat wil natuurlijk niemand. Hiervoor biedt een gehoorbeschermer uitkomst. In ons assortiment vind je ook diverse oordoppen.

Onze ogen zijn één van de meest kostbare organen. Draag daarom altijd een veiligheidsbril tijdens het zagen, frezen of andere werkzaamheden waarbij losse deeltjes loskomen. Zo zijn er nog veel meer situaties waarin beschermingsmiddelen onmisbaar zijn. Binnen het assortiment PBM vind je:

PBM eenvoudig bestellen
Ga goed voorbereid te werk en laat je niet verrassen door de gevolgen van het niet dragen van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen. Koop je PBM daarom vandaag nog bij EcoTools. Bij ons kun je optimaal profiteren van de meest scherpe prijzen! Heb je vragen of opmerkingen over onze producten, je bestelling of heb je behoefte aan een persoonlijk advies van één van onze experts van de klantenservice? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Ervaar het gemak van onze services en koop vandaag nog je PBM scherp geprijsd bij EcoTools!