• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Nagels

Nagels

Nagels zijn een zeer veelzijdig bevestigingsmiddel voor gebruik in hout. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar de meest voorkomende zijn de langwerpige nagels met een kleine kop. Nagels zijn een essentieel onderdeel van elke gereedschapskist, omdat ze voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Verschillende soorten nagels

EcoTools heeft een divers assortiment nagels, ze zijn er in alle soorten en maten. Daarom is het eerst belangrijk om te bepalen voor welke klus je ze gaat gebruiken. Bij EcoTools hebben we onder andere draadnagels en stalen nagels. Maar ook asfaltnagels voor bijvoorbeeld het bevestigen van bitumen dakbedekking op een houten constructie. Daarnaast hebben wij ook popnagels, ook wel blindklinknagels genoemd, in ons assortiment. Een ruim assortiment diverse maten popnagels, zodat je voor elke klus de juist popnagel hebt! Hiervoor gebruik je een speciale popnageltang.

Bestel nagels voor jouw klus bij EcoTools

Heb je grote hoeveelheden nagels nodig? Dan ben je bij EcoTools aan het juiste adres. Kom je er niet aan uit welke nagel het beste is voor jouw klus? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.