• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Schroefbits en houders

Schroefbits en bithouders

Om alle verschillende soorten schroeven probleemloos te gebruiken is het essentieel om de juiste en passende schroefbits te gebruiken. Of het nou om schroeven met Torx, Pozidrive of Phillips schroefkop gaat, bij EcoTools vind je altijd de juiste bits voor jouw klus.

Bitsets

Wil je in één koop klaar zijn voor veel verschillende schroefkoppen? We hebben zeer gemakkelijke en complete bitsets in verschillende maten zodat je altijd klaar bent voor de meest voorkomende klussen.

Schroefbits

Een slecht passende schroefbit kan leiden tot een slordige bevestiging of zelfs dolgedraaide en uitgeholde schroefkoppen. Kies daarom altijd het juiste type schroefbit in de juiste maat. Je vindt bij alle schroeven op EcoTools de juiste pasvorm, bijvoorbeeld "Torx 20" voor spaanplaatschroeven van 4,0 x 40 mm. Bij EcoTools bestel je alle gangbare schroefbits voor de volgende schroefkoppen:

Moet je schroeven in een verzonken of andere diepe plek bevestigen? Er zijn allerhande verlengde schroefbits beschikbaar.

Bithouders

Met de magnetische bithouders van EcoTools raak je nooit meer bitjes kwijt tijdens het werk. Je vindt ze in verschillende maten tot wel 150 mm en er zijn diverse mogelijkheden zoals diepte-instelling en een verend slot voor je bits. Verwissel makkelijk je schroefbits tijdens het werken zonder de schroefkop van je machine los te hoeven draaien.

Adapters

Om de accessoires uit je doppenset ook te kunnen gebruiken met je accuboormachine of boorhamer gebruik je een van onze makkelijke adapters. Hierdoor kan je ook bouten met een zeskantkop vastdraaien, bijvoorbeeld houtdraadbouten of bouten met metrisch fijndraad.

Dopsleutelbits

Om bijvoorbeeld houtdraadbouten met een zeshoekige kop te bevestigen kan je uit een breed assortiment dopsleutelbits kiezen. Deze bits zijn allemaal magnetisch waardoor je met een hand de bouten vast kunt draaien.