• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al sinds 2005 de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Buitenbeslag

Buitenbeslag

Of het nou om hang- en sluitwerk voor de schuttingpoort gaat, windhaken voor de achterdeur of bijenbekjes tegen het ongedierte wat je spouwmuur in wil, EcoTools heeft een ruim assortiment buitenbeslag voor de beste prijzen.

Om de schuttingpoort of ander hekwerk af te hangen hebben we duimen, hengen en kruishengen in veel verschillende maten en zowel in zwart als verzinkt staal.

Wanneer de poort of deur eenmaal hangt wil je hem ook stevig kunnen sluiten. Met het ruime assortiment grendels en schuiven kom je sowieso aan je trekken. Naast diverse soorte grendels hebben we ook handige automatische heksluitingen en stevige deurvastzetters.

Je kan bij EcoTools ook terecht voor de goedkoopste artikelen voor het maken van je schutting of vlechtschermen buiten. Van draadklemmen tot volledige klinkstellen om de schuttingdeur te sluiten. Daarnaast zijn er vele maten windhaken te koop voor het hek, of bijvoorbeeld de schuur- of achterdeur.

Met de bijenbekjes van EcoTools kan je de spouwmuur netjes afsluiten voor allerlei soorten ongedierte die de spouwmuur kunnen aantasten of overlast veroorzaken. Ze zijn beschikbaar in RVS met of zonder RAL7016 antracieten coating.