• Ecotools checkmark usp Levertijd 2-3 werkdagen na bestellen
 • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
 • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Kitspuiten

per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. kitspuit
  Kitspuit
  • Stevig model
  • Metalen kitspuit
  • Eigen gewicht 660 gram
  Op voorraad
  € 6,79 € 8,22
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Kitspuit kopen op EcoTools.nl

Heb je net een nieuwe keuken of badkamer geïnstalleerd en is het nu slechts nog een kwestie van kitten en/of lijmen? Of zijn je huidige kitranden aan vervanging toe? Natuurlijk kun je hiervoor professionele hulp inschakelen, maar je kunt het net zo eenvoudig zelf doen door gebruik te maken van een kitspuit! De kitspuit maakt het kitten van naden stukken gemakkelijker en eenvoudiger.

Kitspuit gebruiken

Een kitspuit is een veel gebruikt en onmisbaar gereedschap wanneer je naden wilt gaan kitten of lijm wilt aanbrengen. In de kitspuit bevestig je een patroon met kit of lijm. Dit wordt door middel van een knijpende beweging leeg gedrukt. Het kitpatroon heeft een tuit waaruit de kit gespoten wordt. Hierdoor is er weinig kracht nodig voor een gelijkmatige verdeling van de lijm of kit. Daarnaast is het verwisselen van het patroon zeer eenvoudig. Wil je goed voorbereid te werk gaan? Bestel dan gelijk één van onze professionele en voordelige lijmen of kitten mee! Hiermee kun je vrijwel direct aan de slag. 

Kitspuit thuisbezorgd 

Ecotools.nl levert vanuit een ruime voorraad. Dit zorgt ervoor dat je een bestelling die je vandaag nog bij ons plaatst, al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Ecotools.nl levert zowel een de particuliere als zakelijke klant. Wanneer je een grotere hoeveelheid van hetzelfde artikel nodig hebt, profiteer je direct van scherpe kortingen. Neem voor vragen en opmerkingen over onze producten, je bestelling of bij behoefte aan advies contact op met onze klantenservice.

Kitspuit kopen? Ecotools.nl!