• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Aanhangernetten

Aanhangwagennet kopen bij EcoTools

Ben je veel onderweg met een aanhanger? Wanneer je goederen met behulp van een aanhangwagennet gaat vervoeren, is het belangrijk om deze goederen goed te beschermen tegen schade of verlies. Hiermee voorkom je nare ongemakken bij plotselinge uitwijkmanoeuvres door bijvoorbeeld een slecht wegdek of rondvliegende goederen waarbij andere verkeersdeelnemers een risico lopen. Daarnaast is het binnen de Nederlandse Wetgeving tevens verplicht dat de bestuurder van een voertuig de lading veilig vervoert. Ga dus goed voorbereid te werk en voorkom onnodige boetes of nare verkeerssituaties.

Aanhangwagennet voor al je goederen

Met een aanhangernet bind al je goederen samen. Ben je voornamelijk veel grovere goederen aan het vervoeren? Dan kun je bij Ecotools een keuze maken uit aanhangernetten met grove maas. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn allen voorzien van een elastisch koord rondom. Hierdoor ben je zeker van het feit dat al je goederen beschermt kunnen blijven. Vervoer je meer losse, fijne goederen zoals zand of grind? Dan raden wij jou  het aanhangwagennet met fijne maas aan. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt geleverd in de kleur zwart.

Aanhangwagennet snel geleverd

Kies het aanhangwagennet wat het beste bij jou type werkzaamheden past. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, hoef je nooit lang te wachten voor jij je aanhangwagennet kunt gaan gebruiken. Daarnaast kopen wij in grote hoeveelheden in waardoor jij optimaal kunt profiteren van de meest scherpe prijzen. Voor vragen en opmerkingen over onze producten, je bestelling, of bij behoefte aan advies, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 Je goederen optimaal beschermen, doe je met een scherp geprijsd aanhangwagennet van Ecotools!