• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Deurbeslag

Deurbeslag

Heb je net een mooie nieuwe binnendeur afgehangen en zoek je naar mooie schilden en deurkrukken? Of zoek je naar stevig veiligheidsbeslag met SKG keurmerk om je buitendeur veilig te kunnen afsluiten? Je bent bij EcoTools altijd aan het juiste adres. Ons assortiment deurbeslag omvat een ruime selectie om alle deuren af te werken. Of je nou naar deurbeslag van aluminium, RVS of met een zwarte finish zoekt. Er zijn voor het afmaken van de voordeur ook diverse briefplaten beschikbaar met zelfsluitende veren en indien gewenst een tochtklep voor binnen.

Veiligheidsbeslag

Trek met een gerust gevoel je buitendeur in het slot met de diverse soorten AXA veiligheidsbeslag in het EcoTools assortiment. Deze artikelen hebben allemaal het Politie Veilig Wonen keurmerk en diverse niveaus van het SKG keurmerk. Je vindt onder andere dag- en nachtsloten met een RVS voorplaat en voor hart-op-hart-maten van zowel 55 als 72 mm. Deze kunnen worden aangevuld met een profielcilinder die past bij de dikte van je deur.

Het RVS veiligheidsbeslag omvat zowel varianten met een dubbele deurkruk, zeer geschikt voor bijvoorbeeld de achterdeur of een schuur, of met een vaste deurknop aan de buitenzijde. De buitenschilden zijn ook voorzien van kerntrekbeveiliging die over de voorkant van de profielcilinder heen valt. Alle bevestigingsmiddelen zijn inbegrepen dus het veiligheidsbeslag is zo gemonteerd.

Binnendeurbeslag

Om je binnendeuren netjes af te werken, hebben we een zeer divers assortiment met deurkrukken, rozetten en diverse soorten kortschilden voor bijvoorbeeld een loopslot of de badkamer. Veel van deze artikelen zijn verkrijgbaar in zowel aluminium, RVS of met een zwarte coating. Om de verschillende soorten veiligheidsbeslag te monteren, hebben we uiteraard ook patentbouten in de juiste kleur op voorraad.

Met het binnendeurbeslag van EcoTools kan je al je binnendeuren zeer netjes afmaken voor de beste prijs. Deze artikelen worden uit voorraad geleverd dus je hoeft er niet lang op te wachten.

Briefplaten

Als je de voordeur wilt verrijken met een mooie brievenbus hebben we diverse briefplaten beschikbaar in de standaard brievenbusmaat. Deze briefplaten zijn allemaal voorzien van een veer zodat ze snel weer sluiten, hierdoor houd je ongewenste tocht buiten de deur en voorkom je ook vervelend geklepper van de plaat. Je kan kiezen uit zowel binnen- als buitendraaiende briefkleppen.

Voor eventuele verdere tochtwering kun je ook een van onze tochtkleppen monteren. Deze klep plaats je aan de binnenkant van de brievenbus en deze zorgt voor een extra sluiting die de wind buiten houdt.