Zaagbladen en frezen

Zaagbladen en frezen

Een ruim assortiment zaagbladen en frezen vind je bij EcoTools. Met 30.000 hardmetalen (HM) zaagbladen in voorraad zit er altijd een voor je bij. Geschikt voor onder andere hout, trespa en aluminium. Bestel dus direct jouw zaagblad op EcoTools.nl.

Bovenfrezen 
Er zijn ontzettend veel verschillende soorten freesbeitels, in heel veel verschillende maten. Bij EcoTools vind je een groot aantal bovenfrezen. Zo hebben wij frezen met 6, 8 of 12 mm schacht. 

Diamantschijven kopen
Ook diamantschijven hebben we voor vele soorten toepassingen. Bij ons kun je diamantschijven universeel, beton en abrasief of voor tegels vinden. Maar ook komschijven en voegenschijven behoren tot ons assortiment. En heb je een pasring nodig voor de diamantschijf, ook dan ben je hier op de juiste plek. 

Decoupeerzaagbladen
Binnen het decoupeerzaagjes assortiment van EcoTools, kun je een keuze maken uit Eco-line en de Profi-line. De Eco-line bevat decoupeerzaagjes van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wil je verzekerd zijn van het beste materiaal? Kies dan voor decoupeerzaagjes van de Profi-line. Deze hebben een intensief productieproces doorstaan en staan daardoor garant voor een lange levensduur.

Kijk bij de precisie zaagbladen voor bladen voor je precisiezaag en lamellenfrezen waar je freesbladen voor de lamellenfreesmachine kunt vinden.