• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Zaagbladen en frezen

Zaagbladen en frezen

EcoTools is hét adres voor iedere klusser die zaagbladen of frezen zoekt, ongeacht het materiaal en voor zeer veel bekende zaagmachines. Het assortiment bestaat uit honderden maten en varianten die uit voorraad leverbaar zijn, ook nog eens voor de allerbeste prijs! Dus of je nou een zaagblad zoekt voor je cirkelzaag, afkortzaag of tafelzaag en zelfs diamantschijven voor in de slijpmachine, EcoTools heeft het voor je. Daarnaast kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment freesbits en -beitels, geschikt voor zowel hout als diverse metalen. Om het af te maken hebben we een ruim assortiment pasringen om elk zaagblad passend te maken voor jouw machine.

HM-zaagbladen

Het assortiment zaagbladen voor de cirkel-, tafel- en afkortzaag van EcoTools is zeer compleet en omvat alle gangbare maten in diverse uitvoeringen voor elke kwaliteitseis. Of je nou een doe-het-zelver bent of dagelijks professioneel met de zaagbladen werkt, alle zaagbladen zijn gemaakt van hoogwaardig staal met hardmetalen tanden. De hoogste kwaliteit zaagbladen in onze Industrial lijn zijn lasergelast, terwijl de rest van de zaagbladen gestanst zijn. De speciale vlak-daktand zaagbladen zijn zeer geschikt voor het zagen in zeer harde materialen zoals Trespa of aluminium. De zaagbladen zijn geschikt voor bekende machines van topmerken als onder andere Festool, Makita, DeWalt, Hikoki en Metabo. Ga snel aan de slag en bestel de beste zaagbladen voor de laagste prijs bij EcoTools!

Diamantschijven

Om te zagen in beton, tegels of abrasieve steensoorten gebruik je een diamantschijf die aansluit bij jouw klus. De diamantschijven van EcoTools zijn zowel droog als watergekoeld te gebruiken, waarbij waterkoeling de levensduur significant kan verlengen. Om bijvoorbeeld beton te ontbramen, kan je ook kiezen uit diverse maten diamant komschijven. Check snel de pagina met diamantschijven om het beste diamant zaagblad voor jouw klus te vinden.

Reciprozaagbladen

Wanneer je snel en grof zaagwerk moet verrichten, bijvoorbeeld bij sloopwerkzaamheden, is een reciprozaag je allergrootste vriend. Met het uitgebreide assortiment reciprozaagbladen van EcoTools kan je supersnel zaagwerk uitvoeren in hout, eventueel met spijkers erin of diverse soorten metaal en zelfs blokken cellenbeton. Omdat iedere klusser andere eisen heeft aan de zaagbladen hebben we een extra voordelige Eco-line naast een stevigere Profi-line. Deze Profi-line zaagbladen hebben een langere levensduur, maar zijn ook zeer voordelig geprijsd.

Decoupeerzaagbladen

Voor snelle maar ook precieze zaagsnedes in hout, metaal, kunststof of bijvoorbeeld laminaat kan je het beste kiezen voor een decoupeerzaag met het juiste zaagblaadje. Met een breder zaagblad kan je mooie rechte lijnen zagen, een smaller zaagblad is weer geschikt voor het maken van rondingen. Er zijn decoupeerzaagbladen in diverse kwaliteitslijnen, dus geschikt voor zowel de klusser thuis als de professional die er dagelijks mee werkt. Maak een keuze uit een ruim assortiment decoupeerzaagjes voor hout, metaal of kunststof beschikbaar in diverse verschillende lengtes.

Frezen

Met een juiste freesbeitel kan je zeer veel verschillende afwerkingen geven aan hout of plaatmateriaal, zowel decoratief als constructief. Of je bovenfrees nou een schacht van 6, 8 of 12 mm vereist, je vindt de juiste frezen in het assortiment van EcoTools. Denk hierbij aan bijvoorbeeld groeffrezen, scharnierfrezen, kantenfrezen, zwaluwstaartfrezen en vele soorten profielfrezen. Voor het zeer snel frezen van groeven in alle houtsoorten en zelfs aluminium kan je kiezen uit diverse HSS vingerfrezen. Heb je losse lagertjes nodig, dan ben je bij EcoTools ook aan het juiste adres.

Voor het frezen in RVS, staal en gietijzer gebruik je een van de verschillende soorten hardmetalen stiftfrezen. Bij EcoTools vind je stiftfrezen in de meeste gangbare vormen met een diameter van 9,6 of 10 mm. Je kan kiezen uit onder andere cilindervormige, kegelvormige en druppelvormige frezen die zonder moeite door de hardste metalen heen snijden.