• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Opbergen

Gereedschap opbergers kopen

In een opgeruimde en georganiseerde werkplek is het fijn en snel werken, want je bent nooit te lang op zoek naar het juiste gereedschap of die ene schroef of plug die je misschien zoekt. Ook terwijl je op de werkplaats bezig bent, bijvoorbeeld op de steiger, en je hebt veel verschillende gereedschappen nodig is het slim om deze georganiseerd aan je lijf te bewaren of mee te kunnen nemen. Bij EcoTools bestel je een ruim assortiment verschillende opbergbakken, sorteerdozen, gereedschapsgordels en nog veel meer om je werk sneller en overzichtelijker te maken.

Assortimentsdozen

Als je veel verschillende kleine materialen als pluggen, zekeringen, ringen of moeren gebruikt, is het uiteraard handig om die netjes gesorteerd met je mee te kunnen nemen. Onze assortimentsdozen zijn de perfecte oplossing. Door de transparante deksels kun je altijd precies zien welke materialen er in de assortimentsdoos zitten. Doordat we assortimentsdozen in vele formaten verkopen, en ze vaak ook naar eigen inzicht te vullen zijn met verdeelschotjes, zit er sowieso een geschikte assortimentsdoos voor jou bij.

Magazijnbakken en opbergbakken

In een magazijn of werkplaats verzamel je al gauw een grote hoeveelheid gereedschappen en bouwmaterialen. Om deze allemaal netjes en overzichtelijk op te bergen, kun je bij EcoTools kiezen uit een breed assortiment stapelbare magazijnbakken of opbergbakken met deksel. Hierin kun je allerlei kleine materialen of handgereedschappen bewaren. De plastic bakken zijn stuk voor stuk zeer stevig, en de stapelbare magazijnbakken zelfs van gerecycled kunststof.

Gereedschapskisten

Voor het organiseren en meenemen van zowel elektrisch als handgereedschap gebruiken klussers vaak het liefst een stevige gereedschapskist. Afhankelijk van de hoeveelheid gereedschap die je meeneemt, of de formaten hiervan, kun je kiezen uit diverse formaten gereedschapskisten en -boxen. Voor het stapelbare systeem hebben we zelfs een handige trolley om tot wel 100 kilogram gereedschap makkelijk te verrijden.

Gereedschapstassen en -gordels

Klussers die veel gereedschap nodig hebben en dat ook vaak moeten wisselen tijdens de klus zijn goed geholpen met een gereedschapsgordel. Zo kan je namelijk allerlei lichte gereedschappen op je lijf bewaren zonder dat het in de weg gaat zitten. We hebben een ruim assortiment volledige gordels of losse gereedschapshouders van onder andere het merk Toolpack zodat je het volledig naar je eigen zin kunt bestellen.

Gereedschapsopbergers, -kisten, -koffers en -bakken bestel je direct bij EcoTools!