Selecteer land

Tegelboren

Tegelboor kopen bij EcoTools

Wil je gaten gaan boren in tegels? Doe dit op de juiste manier met behulp van een tegelboor van EcoTools.nl! Tegelboren zijn geschikt voor het boren van gaten in diverse soorten steen. Bekijk snel ons complete tegelboor aanbod.

Tegelboor toepassing

Binnen het assortiment van EcoTools.nl vind je verschillende tegelboren. Een tegelboor is onder andere geschikt voor het boren van gaten in de volgende soorten steen:

  • Wandtegels
  • Vloertegels
  • Marmer
  • Graniet
  • Glas

Ondanks het feit dat de tegelboren van EcoTools.nl beschikken over de juiste kwalitatieve eigenschappen, kan een tegelboor bij oververhitting verbranden. Om de levensduur van je tegelboor te verlengen en een verbranding te voorkomen, is het van belang om de boor te koelen met koud water en te ‘spelen’ met het toerental. Dit doe je heel gemakkelijk door de hardheid van de tegel en de diameter van de boor aan te passen. Hiervoor geldt: hoe harder de tegel, des te lager je de snelheid van je boor dient in te stellen.

Tegelboor snel geleverd!

EcoTools.nl beschikt over een ruime voorraad. Hierdoor kun je optimaal profiteren van onze uitstekende services, waaronder scherpe prijzen en een snelle verzending van jouw bestelling. Een bestelling die je vandaag nog plaatst, kun je al binnen enkele dagen op het door jou gewenste adres verwachten. Heb je vragen of opmerkingen over onze producten, je bestelling of behoefte aan advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Snel aan de slag met boren in tegels? Koop vandaag nog je tegelboor bij EcoTools.nl. Vrijwel direct aan de slag!