• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Handgereedschap

Handgereedschap

Of je nou dagelijks als vakman aan het werk bent of een onregelmatige doe-het-zelver, betrouwbaar handgereedschap is voor iedereen die klust absoluut onmisbaar. Je gebruikt gereedschap om te meten, materialen te bevestigen of los te maken, op maat te zagen of snijden en nog veel meer. Je kan bij EcoTools altijd terecht voor een zeer ruim assortiment hoge kwaliteit handgereedschap, uiteraard voor een zeer scherpe prijs. Welk handgereedschap heb jij nodig voor je klus?

Klemgereedschap

Of je nou twee linker- of rechterhanden hebt, je ontkomt er niet aan dat je er maar twee hebt. Goed klemgereedschap om werkstukken te stabiliseren, te verlijmen of gewoon vast te houden is dus ontzettend handig voor iedere klus. Je kan bij EcoTools kiezen uit een ruime selectie klemmen en lijmtangen in verschillende vormen en formaten, zoals bijvoorbeeld:

Meten en tekenen

Een precieze montage of een stevige constructie bereik je nooit zonder het nodige meetwerk, of het nou om lengtes, hoeken of waterpas bevestigingen gaat. Je vindt bij EcoTools een ruime keuze aan rolmaten, waterpassen en winkelhaken, plus een groot aanbod artikelen om de metingen duidelijk te markeren.

Sleutels en doppen

Bouten en moeren vind je op allerlei verschillende plekken terug of het nou je fiets is of een zware metalen constructie op de bouw. Kies het juiste handgereedschap om deze te bevestigen of los te maken uit onder andere onze:

Scharen en tangen

Bij EcoTools vind je een zeer ruim assortiment scharen en tangen voor allerlei klussen. Van betonscharen en blikscharen tot moniertangen en nijptangen, maar ook punttangen, plintenscharen, profielscharen en buizenscharen.

Handzagen

Er zijn elektrische zaagmachines in allerlei vormen en maten, maar de ouderwetse handzaag is door zijn lichte gewicht en hoge precisie zeker niet overbodig gemaakt. Je kiest bij EcoTools uit handzagen met diverse vormen en zowel grove als fijne vertanding. Zo kan je zeer snel of juist heel secuur aan het werk.

Hamers

Een hamer is lang niet alleen een stuk gereedschap voor de timmerman die spijkers in hout slaat of ze met een klauwhamer juist verwijdert. Je gebruikt verschillende soorten hamers ook bij het bestraten, om snel sloopwerk te verzetten of voor het aanslaan van bijvoorbeeld parketdelen en houten deuvels. Je vindt de juiste hamer voor jouw klus scherp geprijsd bij EcoTools.

Messen en beitels

Een scherp mes is een van de onmisbare artikelen in iedere gereedschapskist. Het is natuurlijk zeer handig om voor een afbreekmes te kiezen, dan ben je altijd gegarandeerd van een vlijmscherp exemplaar binnen handbereik. Daarnaast is een afsteekmes voor lijm- of verfresten op diverse materialen ook altijd handig.

Naast allerlei messen vind je bij EcoTools ook een ruim assortiment beitels voor hout of steen. Je bestelt ze in diverse maten of in een handige set. Wanneer je kleine aanpassingen wilt maken in hout hebben we ook een aantal verschillende houtschaven in huis.

Kitspuiten en purpistolen

Wanneer je kit of purschuim wilt aanbrengen tijdens het klussen, is er niks zo vervelend als een slecht functionerende spuit. Een spuit die nadruppelt maakt het veel lastiger om nette kitranden te maken en een overschot aan purschuim is al helemaal lastig als je het niet direct opruimt. Met de kitspuiten en purpistolen van EcoTools zijn dit soort problemen verleden tijd!

Drevels en penuitdrijvers

Drevels zijn zeer handige hulpstukken wanneer je werkt met nagels of nieten in houten constructies. Door met de drevel de nagel iets verder in te slaan, kun je deze netjes verzinken. Met een penuitdrijver kun je juist makkelijk metalen pennen uit de huls slaan zonder het materiaal te beschadigen.

Schroevendraaiers

Een goede schroevendraaier mag je als klusser absoluut niet missen in je gereedschapskist, maar door de grote verscheidenheid aan schroefkoppen is het handiger om een setje aan te schaffen. Zo kan je werken met Torx schroeven, maar ook met de kruiskoppen die bekend staan als Phillips en Pozidrive. Voor elektraschroeven hebben we ook schroevendraaiers met een platte- of sleufkop, daarmee zijn voor het gemak onze spanningszoekers ook uitgerust.

Deurliften, platendragers en glasdragers

Gemak dient de mens, zeker als je dagelijks werkt met zware materialen. Denk aan bijvoorbeeld houten deuren die in het kozijn moeten worden gehangen, het verplaatsen van grote stukken plaatmateriaal of zelfs zware platen dubbel glas. Met de diverse hulpstukken als glasdragers en deurliften van EcoTools bescherm je zowel je lichaam als het materiaal tijdens het werken.

Plamuurmessen

Met een schoon en scherp plamuurmes is geen beschadiging te gek om te repareren. Kies het juiste vulmiddel voor het beschadigde materiaal en gebruik de verschillende plamuurmessen van EcoTools om een zeer strakke afwerking te maken. Als je oud schilderwerk of lijmresten wilt verwijderen, hebben we ook diverse vormen vlijmscherpe verfkrabbers in huis.

Bezems, borstels en trekkers

Opgeruimd staat netjes, zeker als het om de werkplaats gaat. Door je werkplek na elke klus netjes schoon te maken, houd je het niet alleen overzichtelijk; het is ook nog eens veiliger. Bij EcoTools kies je uit een breed assortiment bezems, borstels, stoffers en trekkers met bijbehorende stelen. Ben je buiten aan het werk geweest? Dan hebben we ook een assortiment met scheppen en harken om te gebruiken. Ook ideaal wanneer je bijvoorbeeld met zand of beton aan het werk bent.

Moet je roestige plekken op metaal schoonmaken? Dan kan je ook bij ons terecht voor handige staalborstels met een fijne houten handgreep.

Trek- en buigveren

Wanneer je elektra aan wilt leggen of in bestaande leidingen een nieuwe draad wilt trekken, kun je een van de stevige trek- of buigveren van EcoTools bestellen. Zo kun je elektrabuis aanleggen zonder knikken, waardoor je trekveer vervolgens niet belemmerd wordt bij het doortrekken.

Voor de metselaar, tegelzetter of stukadoor is er ook een ruim assortiment gereedschap en accessoires beschikbaar bij EcoTools. Van lijmkammen en mengstaven tot spackmessen, troffels en tegelsnijders. Zelfs je voegenkruisjes bestel je altijd voordelig online bij EcoTools!

Snel aan de slag? Bestel vandaag nog je handgereedschap bij Ecotools voor levering aan huis!