Handgereedschap

Handgereedschappen kopen bij EcoTools

Voor elke klus heb je handgereedschap nodig. Of je nou een vakman of een doe-het-zelver bent: goed gereedschap is het halve werk. Een breed assortiment handgereedschappen vind je bij EcoTools.nl. Van duimstok tot glasdrager en van stoffer en blik tot tegelsnijder. Maar we hebben veel meer dan dat! Wat dacht je van schroevendraairers, hamers, glaskrabbers, handzagen, staalborstels en lijmkammen? En je bestelt ze ook nog eens gemakkelijk online!

Klemgreedschap

Hieronder vallen de lijmtangen, snelspanners, serre-joints en g-klemmen. Voor veilig, snel en comfortabel werken met materiaal en gereedschap op je werkbank zijn de snelspanners weer zeer geschikt.

Mengstaven bestellen

Menggardes en staven met SDS+ of M14 aansluting, maar ook met een standaard zeskant schacht. Je vindt het allemaal op EcoTools.nl. Neem een kijkje in het ruime assortiment, bestel je handgereedschappen online en laat ze bij jou thuisbezorgen.

Tangen en scharen

Tangen zijn onmisbaar in iedere gereedschapskist. Ideaal om materialen te verbuigen, af te knippen of bijvoorbeeld klemmen. Bij EcoTools vind je allerlei tangen en scharen: van betonscharen tot waterpomptang. Voor het op maat knippen van plinten hebben wij de ideale plintenschaar. In de gewone uitvoering, maar ook met een verlengde handgreep. Maar ook zijkniptangen, draadstriptangen, punttangen en waterpomptangen

Snel aan de slag? Bestel vandaag nog je handgereedschap bij Ecotools.nl! Gegarandeerd snel in huis!