• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires
Beste bezoeker, vanwege technisch onderhoud in het magazijn is onze verzendtijd momenteel langer dan je van ons gewend bent (24 uur op werkdagen). Onze excuses voor het ongemak. Team EcoTools

Multitool accessoires

Multitool zaagjes

De multitool is een zeer handig stuk elektrisch gereedschap wat met de juiste opzetstukken voor talloze klussen kan worden ingezet. De voordelen van een multitool zijn onder andere:

  • Werken met zeer hoge precisie is mogelijk door het lichte gewicht van de multitool
  • Je kan gemakkelijk zaagsnedes maken van kleine breedtes, ook met een stekende beweging
  • De multitool is geschikt voor zowel zaag-, slijp- en schuurwerk met de juiste accessoires

Bij EcoTools ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment multitool zaagjes, raspen, spatels, schuurzolen en messen. We hebben accessoires in huis met de meest voorkomende aansluitingen voor multitools van allerlei merken zoals Bosch, Fein, Makita en Metabo. Onze multitool accessoires zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze zijn ook nog eens zeer voordelig geprijsd.

Universele aansluiting (open)

Multitool zaagjes met een open aansluiting zijn geschikt voor de meeste multitool machines met een open snelsluiting. Deze aansluiting vind je onder andere op machines van DeWalt, Makita, Metabo, Parkside en nog veel meer. Je vindt bij EcoTools een uitgebreide selectie zaagbladen voor zowel hout, kunststof, gipsplaat en metaal met diverse breedtes en maximale zaagdieptes.

Naast normale getande zaagbladen zijn er ook diverse diamant of carbide zaagbladen, carbide raspvijlen, geslepen spatels en messen voor het verwijderen van bijvoorbeeld lijm- en kitresten.

Universele aansluiting (dicht)

Ook voor multitool machines met een dichte aansluiting, welke vaak door een bout worden vastgedraaid, hebben we een ruime selectie hoogwaardige accessoires. Hiermee zaag, slijp, schuur of steek je met het grootste gemak door allerlei materialen heen zonder dat je diverse machines nodig hebt. Je bestelt de multitool accessoires zeer voordelig per stuk, dan worden ze zo snel mogelijk bij je bezorgd.

Fein Supercut aansluiting

Het gereedschapsmerk Fein ontwikkelde speciaal voor zijn multitool de Fein Supercut aansluiting, een zeer populaire machine onder professionals en fanatieke doe-het-zelvers. De multitool accessoires met een Supercut aansluiting passen uitsluitend op de Fein Supercut en zijn niet geschikt voor de nieuwe Fein Multimaster multitools.

Starlock aansluiting

In een samenwerking tussen Bosch en Fein werd de nieuwe Starlock aansluiting ontwikkeld voor multitools van deze merken. Deze stervormige aansluiting zorgt voor een zeer efficiënte overdracht van het vermogen uit de machine waardoor je multitool accessoires een maximale levensduur kunnen genieten. Je machine blijft hierdoor ook langer op zijn beste prestatieniveau.

Let op! De accessoires 'Supercut aansluiting' passen alleen op de Fein Supercut niet op de Fein Multimaster.
Let op! De universele aansluiting past niet op nieuwe modellen van o.a. Bosch en Fein met het Starlock systeem o.a. FMT250SQL, FMM350QSL. Voor de Starlock aansluiting hebben wij een apart assortiment accessoires.

Snel aan de slag met je multitool accessoires? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools.