Multitool accessoires

Multitool accessoires kopen bij EcoTools

Een ruim assortiment multitool zaagblaadjes vind je bij EcoTools.nl. Met de verschillende zaagjes breid je de mogelijkheden van de multitool steeds meer uit en kun je hem voor nog meer klussen gebruiken. In ons assortiment vind je multitoos voor universele aansluiting en supercut aanlsuiting. Met de Multitool adapter type B maak je de EcoTools universele multitool accessoires met open aansluiting toepasbaar op de Bosch multitool machines met SDS aansluiting. 

De naam zegt het al: multitool is multi toepasbaar. Met het juiste type zaagje kun je onder andere PVC, hout, metaal, voegen, zachte tegels etc. bewerken. Maar EcoTools heeft ook diamant multitool zaagbladen die weer geschikt zijn voor het verwijderen van tegelvoegen en het zagen van zachte tegels. Of als je lijmresten en kit wilt verwijderen hebben wij spatels. Kortom: met de multitool accessoires kun je alles! Bestel snel op EcoTools.nl

Let op! De accessoires 'Supercut aansluiting' passen alleen op de Fein Supercut niet op de Fein Mulitmaster.
Let op! Deze universele aansluiting past niet op het nieuwe model van Bosch en Fein met het Starlock systeem o.a. FMT250SQL, FMM350QSL.

EcoTools.nl werkt vanuit een ruime voorraad. Dit zorgt ervoor dat je een bestelling al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Snel aan de slag dus! Heb je vragen of opmerkingen over onze producten, je bestelling of behoefte aan passend advies van één van onze experts? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Snel aan de slag met je multitool accessoires? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools.nl.