Selecteer land

Multitool accessoires

Multitool accessoires kopen bij EcoTools

Een ruim assortiment multitool zaagblaadjes en andere accessoires vind je bij EcoTools. Met de verschillende multitool zaagjes breid je de mogelijkheden van de multitool steeds verder uit en kun je hem voor nog meer klussen gebruiken. In ons assortiment vind je multitools voor universele aansluiting, de Fein Supercut aansluiting en accessoires met de Starlock aansluiting. Met de Multitool adapter type B maak je de EcoTools universele multitool accessoires met open aansluiting toepasbaar op de Bosch multitool machines met SDS aansluiting. 

De naam zegt het al: de multitool is multi toepasbaar. Met het juiste type zaagje kun je onder andere PVC, hout, metaal, voegen, zachte tegels etc. bewerken. Maar EcoTools heeft ook diamant multitool zaagbladen die weer geschikt zijn voor het verwijderen van tegelvoegen en het zagen van zachte tegels. Of als je lijmresten en kit wilt verwijderen hebben wij spatels. Kortom: met de multitool accessoires kun je alles! Bestel altijd snel en voordelig bij EcoTools.

Let op! De accessoires 'Supercut aansluiting' passen alleen op de Fein Supercut niet op de Fein Multimaster.
Let op! De universele aansluiting past niet op nieuwe modellen van o.a. Bosch en Fein met het Starlock systeem o.a. FMT250SQL, FMM350QSL. Voor de Starlock aansluiting hebben wij een apart assortiment accessoires.

EcoTools werkt vanuit een ruime voorraad. Dit zorgt ervoor dat je een bestelling al binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Snel aan de slag dus! Heb je vragen of opmerkingen over onze producten, je bestelling of behoefte aan passend advies van één van onze experts? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Snel aan de slag met je multitool accessoires? Bestel deze vandaag nog bij EcoTools.