Selecteer land

  • Ecotools checkmark usp Lange levertijden i.v.m. overstap naar nieuw magazijn systeem
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Gatenzagen

Gatenzagen bestellen op EcoTools.nl

Moet je een gat maken in een regenpijp? Spotjes maken in het plafond? Wat voor gat je ook moet maken, bij EcoTools.nl vind je voor iedere klus de juiste gatzaag. Met een ruim assortiment en veel verschillende maten, hebben wij altijd de juiste gatenzaag voor jou op voorraad. 

Bi-metaal gatenzaag
In een handomdraai maak je met onze bi-metaal gatenzagen een gat in onder andere metaal, koper, aluminium, gietijzer, hout, gips, kunststof en RVS. Niet geschikt voor zagen in steen. Verkrijgbaar van 14 t/m 200 mm of in een 13-delige set. Let op: de bi-metaal gatenzaag wordt geleverd zonder adapter, deze dien je los bij te bestellen.

TCT gatenzaag
Gatenzaag voor het bewerken van onder andere hout, MDF, PVC, gipsplaat, gasbeton etc. Zaagt sneller dan traditionele gatenzagen. In ons assortimenten vind je TCT gatenzagen van 19 t/m 210 mm. Ook hebben wij de TCT gatenzagen in een handige 12-delige set. Let op: wij verkopen onze gatzagen zonder adapter, deze kun je er los bij bestellen. 

HM Gatfrees
De HM gatfrezen bij EcoTools hebben een variabel geslepen hardmetalen vertanding en vaste houder voor hand- en machinaal gebruik. De gatfrees wordt compleet geleverd met centreerboor, veer en inbussleutel. EcoTools gatfrezen zijn er in diverse maten, zodat ze te gebruiken zijn voor metalen met een dikte tot 5 of tot 25 mm.

Bestel direct jouw gatenzaag op EcoTools.nl en laat gemakkelijk thuisbezorgen.