• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al sinds 2005 de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Over Ecotools

EcoTools is al sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen!

Al sinds 2005 zorgen wij dat professionals in de bouw aan de slag kunnen met kwalitatief gereedschap, gereedschapaccessoires, handgereedschappen en verbruiksmaterialen, zoals bevestigingsmiddelen. Van aannemers tot schilders, en van loodgieters tot timmerlieden. We kopen rechtstreeks in bij de producent, waar we ook doorlopend controleren of de artikelen aan jullie normen voldoen. Daardoor is ons assortiment van hoge kwaliteit. En doordat we scherp inkopen kunnen we jou een eerlijke prijs bieden. Zodat jij onder de streep ook meer overhoudt.

Gewoon. Goed. Gereedschap.

Wij zorgen dat vakmensen met het juiste materiaal goed werk kunnen afleveren bij hun klanten. Want wij willen net zo trots zijn op ons werk als jij dat bent op dat van jou. Om te beginnen door gewoon goed gereedschap te leveren. Niets meer. Maar vooral ook: niets minder. 

Ons assortiment

We bieden een breed assortiment van duizenden producten. Denk aan hardlopers zoals  schroeven, boortjes, zaagbladen en schuurpapier. Maar uiteraard kan je ook bij ons terecht voor lijmkitten, gatenzagen, bovenfrezen, uitvulplaatjes, beschermingsmiddelen, schildersbenodigdheden en hang- en sluitwerk. Alles is altijd op voorraad en we breiden ons assortiment continu uit. 

  • Bestel je vóór 12 uur ’s middags? Dan wordt je bestelling op werkdagen binnen 24 uur verzonden, naar iedere gewenste locatie.
  • Is het handiger als je bestelling op een andere dag wordt geleverd? Geef ‘t aan ons door, dan regelen we dat. 
  • En kun je een artikel niet vinden? Bel of app dan even, we zijn elke werkdag bereikbaar.