• Ecotools checkmark usp Levertijd 2-3 werkdagen na bestellen
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Auto en aanhanger toebehoren

Auto en aanhanger accessoires kopen bij EcoTools.nl

Veilig de weg op met je aanhangwagen. Je wilt natuurlijk dat je lading goed is beschermd tegen schade of verlies. Hier vind je alles voor jouw aanhangwagen, auto en bus. Ook je bus wil je natuurlijk beveiligen tegen diefstal.

Spanbanden en aanhangwagennetten kopen bij EcoTools

Een spanband kun je voor meerdere toepassingen gebruiken, maar het vaakst wordt een spanband toch wel gebruikt om een lading te zekeren. Bij EcoTools vind je meerdere spanbanden in het assortiment. Je vindt hier ook aanhangwagennetten grove maas (groen) en fijne maas (zwart). Afhankelijk van wat je moet vervoeren, kies je voor een grove of fijne maas. Beide zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen. De aanhangwagennetten met grove maas hebben rondom een elastisch koord. 

Aanhanger toebehoren 

Zet je aanhangwagen veilig weg met ons aanhangwagenslot. Maar ook voor neuswielen, hulpkoppelingen, stekkers en spanrubebrs ben je hier op de juiste plek.

Beveiliging

Beveilig je achterdeur van je bus met een trekhaakslot of een containerslot voor het veilig asluiten van je container. In ons assortiment beveiliging vind je meerdere oplossingen. Zo hebben we ook een slot voor het beveiligen van je rolsteiger.

Bestel vandaag nog jouw aanhanger en auto toebehoren op EcoTools.nl!