• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Al sinds 2005 de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Vanwege de zomerdrukte duurt de levering van je pakket langer dan je van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak. 

Tuin en toebehoren

Tuin en toebehoren

De tuin is voor veel mensen een plek om te genieten van het weer en de rust, maar er moet natuurlijk af en toe ook in gewerkt worden om alles netjes en mooi te houden. Bij EcoTools kan je terecht voor een ruime keuze in gereedschappen en hulpstukken voor zowel de aanleg als het onderhoud van een mooie tuin.

Tuingereedschap

Om je tuin netjes bij te houden, kan je bij EcoTools kiezen uit een selectie handige snoeischaren, takkenzagen, voegenkrabbers en veel meer. Handig handgereedschap voor in de tuin met stuk voor stuk een zeer scherpe prijs. Om gereedschappen op te hangen in je garage of schuur zijn er ook zeer handige gereedschapshouders beschikbaar. Deze klemmen je gereedschap strak tegen de muur aan, zo staat het nooit meer in de weg. Kortom, niks meer wat de groene vingers kan belemmeren!

Scheppen en harken

Om veel grond of zand te verzetten, is een goede schep met een fijne steellengte je beste vriend. De tuinscheppen van EcoTools zijn perfect voor zand, grond of beton. Uiteraard kun je ze ook gebruiken om puin van verbouwingen mee op te scheppen.

Naast scheppen hebben we ook stevige harken met houten steel beschikbaar voor het uitvlakken van zand, rijven van grind en nog veel meer werkzaamheden in de tuin.

Bijlen

Wanneer je een houtkachel hebt of regelmatig kleine bomen en struiken moet rooien is een scherpe bijl altijd handig. Bij EcoTools vind je zware of lichte bijlen voor verschillende hakbewerkingen, zowel met een houten steel als een steel van glasvezel met een fijne rubberen handgreep.

Kruiwagenwielen

Wil je je kruiwagen van een nieuw wiel voorzien? Of heb je vaak last van lekke banden? Wij hebben een ruime keuze kruiwagenwielen om uit te kiezen. Je kan bijvoorbeeld voor een kunststof of metalen velg, een fijn of grof profiel en zelfs voor massieve banden zonder binnenband. Deze zullen nooit lek gaan, maar kunnen iets minder zwaar belast worden. Al onze kruiwagenwielen worden geleverd inclusief de as, lager en boutjes om het wiel te monteren.

Emmers en kuipen

Emmers of kuipen zijn perfecte hulpmiddelen om diverse bouwmaterialen te verplaatsen of te mengen. Bij EcoTools vind je handige flexibele kuipen, stevige bouwemmers en diverse soorten speciekuipen. Met een inhoud van 12 t/m 65 liter is er voor iedere klus wel een juiste emmer of kuip beschikbaar.

Tuinslang en toebehoren

Voor de bewatering van je tuin is een stevige tuinslang altijd handig om te hebben. Een goede tuinslang is tegelijkertijd flexibel en stevig, zodat je er alle kanten mee op kan zonder knikken te krijgen. Bij EcoTools vind je gewapende tuinslangen met een hoge flexibiliteit van zowel 1/2” als 3/4”, de meest voorkomende tuinslangmaten. Daarnaast hebben we een ruim assortiment waterstoppen, sproeikoppen en zelfs handige zwenksproeier om bijvoorbeeld moeiteloos je hele gazon te bewateren.

Wil je liever op wat kleinere schaal planten water geven of bijvoorbeeld voedings- en bestrijdingsmiddelen verspreiden in je tuin? Dan hebben we ook handige drukspuiten voor 1 of 5 liter vloeistof.

Bezems en borstels

Wanneer je in de tuin gewerkt hebt, is het uiteraard pas netjes als die mooi aangeveegd is. Snoeiafval, overtollig zand, gevallen bladeren in de herfst, veeg ze allemaal aan de kant met een stevige bezem van EcoTools. Vervolgens kan je ze met een stoffer en blik netjes in de afvalbak gooien.

Je kan de bezems van EcoTools uiteraard ook gebruiken voor het invegen van nieuw straatwerk. Voor binnen op harde vloeren zijn er ook handige zaalvegers met zachtere haren, perfect voor het schoonmaken en verwijderen van stof op de grond.

Anti-worteldoek

Ben je een stuk grond aan het voorbereiden op grind of wil je een houten plantenbak gaan vullen met verse aarde? Door het af te dekken met anti-worteldoek voorkom je dat er onkruid gaat groeien en dat er bijvoorbeeld grind in de aarde verdwijnt. Je koopt ze op een vel of een langere rol van 100 meter waarna je het gemakkelijk bevestigt met lange anti-worteldoek pennen.

Binddraden

Voor het opbinden en vastmaken van planten tegen een gaaspaneel, pergola of andere constructies kun je het beste kiezen voor een stevige metalen binddraad. Afhankelijk van het gewicht van de planten kan je gaan voor diverse diktes draad en er zijn ook varianten met een groene plastic mantel.


Bestel vandaag nog alles voor het werken in en om de tuin bij EcoTools en laat het lekker thuisbezorgen!