Boren en beitels

Boren en beitels kopen bij EcoTools

Waar je ook een gat in moet boren of in welk materiaal je moet werken; bij EcoTools vind je een ruim assortiment boren en beitels. Van steenboren tot metaalboren. En van spadebeitel tot een TCT gatenzaag. EcoTools is het adres voor boren en beitels!

Assortiment houtboren
Naar welke houtboor ben je op zoek? Ons assortiment houtboren omvat onder andere speedboren, houtboren, kunstboren, slangenboren, proppenboren en scharnierboren.

TCT gatenzagen bestellen
TCT Gatenzaag met hardmetalen tanden voor het bewerken van oa hout, MDF, PVC, gipsplaat, gasbeton ed. Verkrijgbaar van 16 t/m 210 mm of in 12-delige set. 

Steenboren kopen
Steenboren zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diameters. Je hebt ze met SDS+ en SDS-max aansluiting of standaard aansluiting. Je vindt ze natuurlijk bij EcoTools. Maar ook dozenboren voor abrasieve steensoorten en diamantboren droog met zijsleuven of afzuigopening. Neem gerust en kijkje of er voor jouw klus een steenboor tussenzit!

Beitels voor breekhamers
De beitels voor breekhamers zijn bij EcoTools verkrijgbaar met SDS+ of SDS-Max aansluiting. Je vindt hier onder andere de puntbeitels, koudbeitels, tegelbeitels en nog veel meer.  

Ruim assortiment metaalboren
De ‘gewone’ metaalboren, kernboren, hm gatfrezen, HSS stappenboren en HSS verzinkboren. De keus is enorm, bestel snel!

Tegelboren kopen bij EcoTools
Hier vind je tegelboren voor nat gebruik en droog gebruik. Wil je binnen 1 minuut een gat in de hardste tegel? Dat kan met onze diamant tegelboren droog M14 aansluiting voor op de slijptol.  

Bi-metaal gatenzagen
Een gat zagen in de goot voor een regenpijp of in een gipsplaat voor een inbouwdoos en inbouwspotje? Het kan in een handomdraai met de gatenzagen van EcoTools. Onze BI-metaal gatenzagen zijn geschikt voor metaal, koper, aluminium, gietijzer, hout, gips, kunststof en RVS. Niet geschikt voor zagen in steen. 

Koop vandaag nog boren en beitels bij EcoTools en ga snel aan de slag!