• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

     

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als magazijnmedewerker? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Omdat EcoTools hard groeit, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team in het magazijn willen komen versterken.

Wie zijn wij?

EcoTools verkoopt al sinds 2005 kwaliteit (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen tegen een eerlijke prijs, zowel aan bouwbedrijven als aan klussende consumenten.

Zoekt iemand een zaagblad, ijzerboortje, hamer, beitel, schroeven, schuurpapier of een koker kit? Dan zijn ze bij EcoTools aan het juiste adres. Wij leveren alles op het gebied van (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, schildersbenodigdheden en hang- en sluitwerk kun je bij EcoTools terecht.

Het grootste deel van ons assortiment is eigen merk en laten we produceren, dit verkopen we rechtstreeks aan de klant. Daarom kunnen we een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs bieden.

Onze klanten zijn o.a. aannemers, schildersbedrijven, loodgieters, parketteurs, maar ook consumenten zijn bij ons een graag geziene klant. Voor iedereen hanteren wij dezelfde laagste prijs.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden in ons magazijn. Je zorgt voor de ontvangst van producten (inbound), controle en opslag van producten. Daarnaast ben je bezig met het picken van orders en het inpakken en verzendklaar maken. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oog hebt voor detail. Uiteraard help je altijd mee aan het netjes houden van de werkplek. Zo kan iedereen zijn werk goed, snel en veilig blijven doen.

Verhalen van medewerkers

Michiel (51)

Ik werk sinds begin 2024 bij EcoTools. Hiervoor heb ik als automonteur gewerkt, maar sinds ik ben overgestapt heb ik het erg naar mijn zin bij EcoTools. Er is veel ruimte om afwisselend bezig te zijn. De ene keer ben ik orders aan het picken en de andere keer sta ik bij de inpak de orders netjes klaar te maken en te verzenden. Het is erg gezellig met mijn collega’s en ik vind het leuk om steeds meer te leren over het bedrijf. 

Er is bij EcoTools mogelijkheid om eerder te beginnen en soms ook om langer door te werken. Ik vind het namelijk fijn om af en toe wat extra uren te maken zodat ik aan het einde van de maand wat extra’s verdien. En het leuke is, omdat ik het zo naar mijn zin heb bij EcoTools is mijn zoon er ook komen werken.

Milan (17):

Ik werk nu een paar maanden bij EcoTools en heb het heel erg naar mijn zin! Ik was na mijn middelbare school gaan studeren maar toen ik stopte wilde ik in de rest van mijn tussenjaar graag geld verdienen want ik word binnenkort 18. Mijn vader is klant bij EcoTools en zag een vacature open staan voor magazijnmedewerker. Ik heb een mailtje gestuurd en kon direct op gesprek komen.

Ik vind ook de afwisseling aan het werk erg leuk. Bij andere baantjes ben je soms de hele dag hetzelfde aan het doen, wat me bij EcoTools enorm aanspreekt is dat je lekker afwisselend bezig met verschillende werkzaamheden. Verder is de sfeer ook heel gezellig, tijdens het picken van orders kom ik af en toe in gesprek met collega's. En als ik even hulp nodig heb staan ze meteen voor me klaar. Mijn favoriete plek is de conveyor (lopende band), het gaat lekker snel en is het bijna een spel om de orders op tijd te verwerken. Ik vind het heel interessant om deze machine in werking te zien en je kan hierbij heel snel veel orders inpakken. 

Wat heb jij in je gereedschapskist?

We verwelkomen mensen van alle leeftijden om als magazijnmedewerker te beginnen. Van jonge studenten tot ervaren krachten. De enige vereiste is dat je minimaal 16 jaar oud bent.

Voor deze functie zijn ervaring en opleidingsniveau niet relevant. We staan open voor zowel starters als mensen die al ervaring hebben in een magazijnomgeving. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en openstaat om nieuwe dingen te leren. Daarnaast werk je als onderdeel van een divers team, dus doe je voortdurend je best om er met zijn allen een succes van te maken.

Wat mag je van EcoTools verwachten?

Binnen ons bedrijf heerst er een gezellige en informele werksfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk komen. Samen werken we aan een prettige en productieve werkomgeving met ruimte om mee te groeien binnen het bedrijf. 

Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, bieden we je (op basis van 40 uur per week vanaf 21 jaar) een bruto maandsalaris van €2.300 - €2.600. Je krijgt 25 vakantiedagen en je ontvangt in mei 8% vakantiegeld. Uiteraard bouw je bij ons ook pensioen op, bij Pensioenfonds Detailhandel. Dit alles valt onder de cao van de Technische Groothandel. Hieronder een tabel met de maandsalarissen voor alle leeftijden.

We werken van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en hebben van 12:15 uur tot 13:00 lunchpauze. Op vrijdag is het feest, dan hebben we snackdag op kosten van de zaak! 

Zie jij jezelf al werken bij EcoTools? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaand formulier. Stuur je CV alvast naar wim@ecotools.nl om het sollicitatieproces makkelijker en sneller te laten verlopen.

We kijken uit naar je reactie en hopen je spoedig te ontmoeten!