Selecteer land

 • Ecotools checkmark usp Verzending binnen 1-2 werkdagen
 • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
 • Ecotools checkmark usp Al 16 jaar de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Magazijn medewerker

Orders verzamelen en verzenden. Containers lossen, producten uitpakken en zorgen dat de voorraden kloppen. Je bent de magazijnmedewerker die doet wat je moet doen. Maar er is meer. Ook denk je mee met je collega’s wat betreft een helpende hand. Met jou in het magazijn hebben wij bij EcoTools de zaken goed op orde.

EcoTools is ontstaan uit een verhuurbedrijf. Inmiddels zijn we al meer dan 16 jaar de goedkoopste webshop in gereedschap en accessoires. Wij importeren heel veel zelf en daarom krijgen klanten bij ons de laagste prijs. Dat wij stevig groeien betekent nogal wat, want we gaan binnenkort leveren aan het buitenland en richten ons automatiseringsproces opnieuw in. Daarom kijken wij uit naar jouw komst als onze nieuwe magazijnmedewerker.

Door onze groei hebben we het steeds drukker. Jouw hulp is dan ook heel erg welkom. Of je nu parttime (minimaal 16 uur en 2 aaneengesloten dagen) of voor de volle 40 uur bij ons werkt. Je maakt onderdeel uit van een team van 20 magazijncollega’s. Een bedrijfsleider en assistent sturen je aan, maar je regelt je werk ook veel zelf. Ook ben jij van het werkplezier. Bij EcoTools heb je dagelijks afwisselend werk, maak je soms een geintje, maar staat de teamgedachte voor jou altijd voorop. Wat je verder nog doet in ons magazijn in Wijk bij Duurstede is het:

 • invoeren en uitlezen van orders. Dat betekent dat je wel overweg moet kunnen met een scanner of computer.
 • verrichten van verschillende schoonmaakwerkzaamheden, zoals het opruimen en afvoeren van papier, verpakkingsmaterialen en ander afval.
 • netjes maken en houden van het magazijn, zodat iedereen zijn werk goed, snel en veilig kan doen.

Welkom bij EcoTools
EcoTools heeft een uiteenlopend assortiment gereedschap en accessoires tegen een eerlijke prijs. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. Samen met jou. Van algemeen directeur tot magazijnmedewerker en van administrateur tot strategisch inkoper. We willen allemaal groeien met EcoTools en grenzen verleggen, maar we blijven ook gewoon dicht bij onszelf. Onze klanten plaatsen de bestellingen via onze website, die ze ook kunnen afhalen in onze showroom in Wijk bij Duurstede. Daar vind je ook ons kantoor en magazijn. Goed bereikbaar met de auto vanuit Utrecht, Amersfoort, Den Bosch en Utrecht. Parkeren doe je voor de deur. Met het ov zijn we minder goed bereikbaar.

Ons team bestaat uit ongeveer 30 collega’s met wie we werken aan een gezonde bedrijfsgroei. We organiseren regelmatig leuke uitjes. En in huis blikken we tijdens de vrijdagmiddagborrel samen terug op de werkweek en kijken we ook vooruit.

Voor wat hoort wat
Hard werken en daar veel voor terugkrijgen. Dat kenmerkt ons. Naast enorm veel waardering en iedere vrijdag een lunch en frisdrank uit onze goed gevulde koelkast, krijg je bij deze baan op basis van 40 uur per week een:

 • maandsalaris daarbij kijken we naar je opleidingsniveau en je eerdere werkervaring.
 • mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw functie. Dat kan door opleidingen, cursussen of trainingen.
 • uitbetaling van 40 uur, terwijl je bij ons maximaal 38,75 uur werkt.
 • prima pensioenregeling.
 • contract voor in ieder geval 8 maanden. Is jouw en ons gevoel goed en doe je wat je moet doen, dan gaan we dat verlengen.

Wat heb jij in je gereedschapskist?
Dat je het aanpakken in je hebt, komt goed van pas. Want werken in ons magazijn is stevig aanpoten. De werkzaamheden nemen namelijk elke dag toe. Eerst hadden we alleen klanten uit Nederland. Nu komen er ook steeds meer bestellingen uit België, Frankrijk en Duitsland. Hoe uitdagend is dat? Verder werk je volgens de voorschriften, ben je in alles nauwkeurig en zet jij een flinke stap meer of harder als het moet. Wat wij verder nog belangrijk vinden is:

 • dat je iedere order je best doet voor elke klant. Dat vinden wij net even belangrijker dan een mbo-opleiding.
 • als je vergelijkbare werkervaring hebt. Mooi meegenomen, maar niet per se verplicht.
 • dat je echt een onderdeel bent van het magazijnteam. Daar doe jij je best voor. We groeien samen en we werken allemaal hard. Kortom, bij EcoTools doen wij ons werk met zijn allen.

Langs de meetlat
Help jij ons als nieuwe magazijnmedewerker verder met groei en ontwikkeling en wil je jezelf langs de meetlat leggen? Solliciteer dan naar deze functie, waarin jij het verschil maakt. Heb je eerst nog vragen of wil je meteen solliciteren? Algemeen directeur Joost Raymaekers is in beide gevallen je contactpersoon. Zijn nummer is 06 - 25 17 73 20 en je kunt je motivatie en cv sturen naar joost@ecotools.nl