• Ecotools checkmark usp Levertijd 2-3 werkdagen na bestellen
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf € 50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Magazijnmedewerker

 Solliciteer direct

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als magazijnmedewerker? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Omdat EcoTools hard groeit zijn wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team in het magazijn willen komen versterken.

Wij zijn wij?

EcoTools verkoopt al sinds 2005 topkwaliteit gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen tegen de laagste prijs, zowel aan klusbedrijven als aan klussende consumenten.

Zoekt iemand een zaagblad, ijzerboortje, handgereedschap, schroeven, schuurpapier of een koker kit? Dan zijn ze bij EcoTools aan het juiste adres. Wij leveren alles op het gebied van gereedschap, gereedschapaccessoires, handgereedschappen en bevestigingsmiddelen. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, schildersbenodigdheden en hang- en sluitwerk kun je bij EcoTools terecht.

Het grootste deel van ons assortiment importeren wij zelf en verkopen dit rechtstreeks aan de klant. Daarom kunnen we de laagste prijs bieden.

Onze klanten zijn o.a. aannemers, schildersbedrijven, loodgieters, parketteurs, maar ook consumenten zijn bij ons een graag geziene klant. Voor iedereen hanteren wij dezelfde laagste prijs.

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden in ons magazijn. Je zorgt voor de ontvangst, controlere en opslag van goederen. Daarnaast ben je bezig met het picken van orders, het inpakken en verzendklaar maken van de bestellingen. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en oog hebt voor detail. Uiteraard help je altijd mee aan het netjes houden van de werkplek. Zo kan iedereen zijn werk goed, snel en veilig blijven doen.

Wat heb jij in je gereedschapskist?

We verwelkomen mensen van alle leeftijden om als magazijnmedewerker te beginnen. Van jonge studenten tot ervaren krachten. De enige vereiste is dat je minimaal 16 jaar oud bent.

Voor deze functie zijn ervaring en opleidingsniveau niet relevant. We staan open voor zowel starters als mensen die al ervaring hebben in een magazijnomgeving. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent en openstaat om nieuwe dingen te leren. Daarnaast werk je als onderdeel van een divers team, dus doe je voortdurend je best om er met zijn allen een succes van te maken.

Wat mag je van EcoTools verwachten?

Binnen ons bedrijf heerst er een gezellige en informele werksfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk komen. Samen werken we aan een prettige en productieve werkomgeving met ruimte om mee te groeien binnen het bedrijf.

Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bieden we je (op basis van 40 uur per week) een bruto maandsalaris van €2.200 - €2.600. Je krijgt 25 vakantiedagen en je ontvangt in mei 8% vakantiegeld. Uiteraard bouw je bij ons ook pensioen op, bij Pensioenfonds Detailhandel. Dit alles valt onder de cao van de Technische Groothandel.

We werken van 8:30 uur tot 17:00 uur en hebben van 12:15 uur tot 13:00 lunchpauze. Op de vrijdag is het feest, dan hebben we snackdag op kosten van de zaak!

En als we met z’n allen een goede week hebben gedraaid dan wordt er een gezellige vrijdagmiddagborrel georganiseerd met lekkere hapjes en drankjes om de week mee af te sluiten. 

Zie jij jezelf al werken bij EcoTools? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande knop. Je hoeft alleen maar je naam en telefoonnummer door te geven, wij bellen je zo snel mogelijk op voor een afspraak.

We kijken uit naar je reactie en hopen je spoedig te ontmoeten!

 

Solliciteer direct