• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

Reachtruckchauffeur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als reachtruckchauffeur? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Omdat EcoTools hard groeit, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die ons team in het magazijn wil versterken.

Wie zijn wij?

EcoTools verkoopt al sinds 2005 kwaliteit (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen tegen een eerlijke prijs, zowel aan bouwbedrijven als aan klussende consumenten.

Zoekt iemand een zaagblad, ijzerboortje, hamer, beitel, schroeven, schuurpapier of een koker kit? Dan zijn ze bij EcoTools aan het juiste adres. Wij leveren alles op het gebied van (hand)gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen. Maar ook voor persoonlijke beschermingsmiddelen, schildersbenodigdheden en hang- en sluitwerk kun je bij EcoTools terecht.

Het grootste deel van ons assortiment is eigen merk en laten we produceren, dit verkopen we rechtstreeks aan de klant. Daarom kunnen we een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs bieden.

Onze klanten zijn o.a. aannemers, schildersbedrijven, loodgieters, parketteurs, maar ook consumenten zijn bij ons een graag geziene klant. Voor iedereen hanteren wij dezelfde laagste prijs.

Wat ga je doen?

Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden in ons magazijn. Zo houdt je je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens en bestelbussen, de binnengekomen goederen netjes op te ruimen in de stellingen en het replenishen/bevoorraden van onze picklocaties. Daarnaast ben je ook bezig met het klaarzetten van en verzamelen van uitgaande goederen voor transport. Zo nu en dan help je collega’s ook met sjouwen van dozen en producten. Uiteraard help je altijd mee aan het netjes houden van de werkplek. Zo kan iedereen zijn werk goed, snel en veilig blijven doen.

Verhalen van medewerkers

Martijn (37)

Ik werk nu in totaal al 3,5 jaar bij EcoTools op de reachtruck. Ik heb het erg naar mijn zin omdat ik lekker gevarieerd bezig ben iedere dag. Als er containers binnen komen, ben ik meer bezig met het aansturen van de collega’s en het wegrijden van de pallets. Daarnaast vind ik het replenishen van de picklocaties het leukst, hierin ben ik lekker afwisselend op mijzelf en met collega’s in de weer. 

Wat heb jij in je gereedschapskist?

  • Geldig reachtruck certificaat
  • Werkervaring op een reachtruck
  • Eigen vervoer naar ons magazijn in Wijk bij Duurstede (beperkt met OV bereikbaar)
  • Volledige beheersing van de Nederlandse taal

De functie is een combinatie van reachtruckchauffeur en orderpicker waarbij je voornamelijk bezig bent met de eerder genoemde werkzaamheden. In de eerste weken zal je ingewerkt worden voor het picken van orders. Hierdoor wordt je wegwijs gemaakt binnen ons magazijn waardoor je snel zelfstandig aan de slag kan. Ons magazijn is gedeeltelijk geautomatiseerd en we werken met scanners die je precies vertellen waar je naartoe moet en wat je moet pakken. 

Nadat je bent ingewerkt voor het picken van orders zal je langzamerhand ook ingewerkt worden op de reachtruck waarbij je ervoor zorgt dat de juiste producten op de juiste locatie staan zodat je collega’s die orders picken de juiste producten kunnen verzamelen.

EcoTools steekt veel tijd en energie in het opleiden van (nieuwe) medewerkers. We zoeken daarom mensen die de ambitie hebben om voor langere tijd werkzaam te willen zijn bij EcoTools. 

Wat mag je van EcoTools verwachten?

Binnen ons bedrijf heerst er een gezellige en informele werksfeer. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich op hun gemak voelen en met plezier naar het werk komen. Samen werken we aan een prettige en productieve werkomgeving met ruimte om mee te groeien binnen het bedrijf.

Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, bieden we je (op basis van 40 uur per week en vanaf 21 jaar) een bruto maandsalaris van €2.300 - €2.600. Je krijgt 25 vakantiedagen en je ontvangt in mei 8% vakantiegeld. Uiteraard bouw je bij ons ook pensioen op, bij Pensioenfonds Detailhandel. Dit alles valt onder de cao van de Technische Groothandel.

We werken van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en hebben van 12:15 uur tot 13:00 lunchpauze, dat betekent dat je maar 38,75 uur werkt in de week. Op vrijdag is het feest, dan hebben we snackdag op kosten van de zaak! 

Zie jij jezelf al werken bij EcoTools? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaand formulier. Stuur je CV alvast naar wim@ecotools.nl om het sollicitatieproces makkelijker en sneller te laten verlopen.

We kijken uit naar je reactie en hopen je spoedig te ontmoeten!