• Ecotools checkmark usp Op werkdagen binnen 24 uur verzonden
  • Ecotools checkmark usp Gratis verzending in NL vanaf €50 excl. BTW
  • Ecotools checkmark usp Sinds 2005 de goedkoopste in gereedschap & accessoires

30 M2 stucloper (wit-wit)

€ 20,54 € 24,85
SKU
stu30
  • A-kwaliteit
  • 30 M²
  • Wit - wit
  • Gewicht ca. 280 gram / M²
Op voorraad

Productinformatie

Bescherm jouw vloer optimaal met stucloper van EcoTools

Als je op zoek bent naar de beste bescherming voor jouw vloer tijdens bouw- of renovatiewerkzaamheden, dan biedt EcoTools de oplossing: stucloper. Deze stucloper is niet alleen uiterst effectief in het beschermen van jouw vloeren tegen verf, vuil en vocht, maar is ook nog eens van de hoogste kwaliteit. In dit artikel ontdek je waarom de 30 m² stucloper van EcoTools de ideale keuze is voor jouw project.

Wat is stucloper?

Stucloper is een stevige, beschermende bedekking gemaakt van nieuw karton met aan beide zijden een PE coating. Deze coating zorgt ervoor dat de loper waterdicht is en jouw vloeren effectief beschermt tegen allerlei soorten vuil en vocht. Met een gewicht van circa 280 gram/m² biedt onze stucloper een betrouwbare en duurzame oplossing voor vloerbescherming.

Kenmerken van onze 30 m² stucloper

Onze stucloper komt in rollen van 30 m². Hoewel de breedte van de rol kan variëren, kun je erop vertrouwen dat je altijd 30 m² bescherming krijgt. Dit maakt het een flexibele optie voor verschillende ruimtes en oppervlaktes.

Voordelen van stucloper

- Waterdicht: Dankzij de PE coating is de stucloper volledig waterdicht.

- Duurzaam: Gemaakt van nieuw karton, is onze stucloper zowel sterk als duurzaam.

- Veelzijdig: Geschikt voor allerlei vloeren en situaties.

Hoe gebruik je stucloper effectief?

Voor optimale bescherming is het belangrijk dat je de stucloper goed aanbrengt. Gebruik hiervoor stucloper tape 50 mm x 33 meter om de naden stevig vast te plakken. Dit zorgt ervoor dat de bescherming intact blijft en er geen vuil of vocht onder kan komen.

Aanvullende producten voor totale bescherming

- Maskingtape Soft PVC oranje 48 mm x 33 meter: Perfect voor het afplakken van randen en hoeken.

- Vloerbescherming: Voor extra opties in vloerbescherming.

Waarom kiezen voor EcoTools?

EcoTools staat al sinds 2005 bekend als de goedkoopste leverancier van gereedschap, accessoires en bevestigingsmiddelen. Wij bieden niet alleen producten van topkwaliteit, maar ook de beste prijs. Of je nu een particuliere klusser bent of een professionele aannemer, bij EcoTools vind je wat je nodig hebt voor jouw project.

Ontdek meer

Wil je meer weten of heb je andere benodigdheden voor je project? Bekijk dan onze actiepagina voor de nieuwste deals en aanbiedingen.

Door te kiezen voor de stucloper van EcoTools, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Bescherm je vloeren effectief tijdens alle bouw- of renovatiewerkzaamheden en zorg ervoor dat je ruimte netjes en schoon blijft. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de superioriteit van onze producten!

Technische details

Specificaties
Kenmerk 1 A-kwaliteit
Kenmerk 2 30 M²
Kenmerk 3 Wit - wit
Kenmerk 4 Gewicht ca. 280 gram / M²
Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!