Verzenden en leveren

Wij gebruiken verschillende verzendmethodes:

  • Verzending via PostNL.
  • Verzending via transportbedrijf (bij grote pakketten).
  • Afhalen op Hagenaar 3 te Wijk bij Duurstede.

Levertijd PostNL
Zodra wij het pakket versturen, ontvang je per e-mail een track & trace-code, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen op www.mijnpakket.nl. Daarna levert PostNL in 99% van de gevallen de volgende werkdag. Als je één keer niet thuis bent, laat de bezorger een kaartje achter met daarop het adres van het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. Hier kun je het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Levertijd transportbedrijf
Ook het transportbedrijf levert in 99% van de gevallen binnen 24 uur nadat het bij ons verstuurd is. Word je pakket verzonden door het transportbedrijf, dan krijg je geen Track & Trace-code. Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden bij je contactgegevens, zodat de chauffeur je kan bereiken.

Bezorging op zaterdag
PostNL bezorgt ook op zaterdag. Het transportbedrijf bezorgt alleen op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag).

Waar blijft mijn bestelling?
Ondanks dat wij er naar streven om je bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen, kan het door drukte soms wat langer duren. Bij het plaatsen van een bestelling zie je in de winkelwagen de actuele levertijden wanneer je het icoontje (boven de verzendoptie) met de vrachtwagen aanklikt.

Wanneer de bestelling bij ons vertrokken is, ontvang je een leverbevestiging met Track & Trace-code per email.

Mocht je na deze leverbevestiging het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de Klantenservice van EcoTools via het telefoonnummer +31 (0)343-593111 of per e-mail info@ecotools.nl

Klik hier om te kijken waar je de actuele levertijd kunt zien.