Verzenden & leveren

Wij gebruiken verschillende verzendmethodes:

  • Verzending via PostNL.
  • Verzending via transportbedrijf (bij grote pakketten).
  • Afhalen op Hagenaar 3 te Wijk bij Duurstede.

Levertijd PostNL
Zodra wij het pakket versturen, ontvang je per e-mail een track & trace-code, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen op www.mijnpakket.nl. Daarna levert PostNL in 99% van de gevallen binnen 24 uur. Als je twee keer niet thuis bent, laat de bezorger een kaartje achter met daarop het adres van het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. Hier kun je het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Levertijd transportbedrijf
Ook het transportbedrijf levert in 99% van de gevallen binnen 24 uur nadat het bij ons verstuurd is. Word je pakket verzonden door het transportbedrijf, dan krijg je geen Track & Trace-code. Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden bij je contactgegevens, zodat de chauffeur je kan bereiken.

Bezorging op zaterdag
PostNL bezorgt ook op zaterdag. Het transportbedrijf bezorgt alleen op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag).

Waar blijft mijn bestelling?
Ondanks dat wij er naar streven om je bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling te versturen, kan het door drukte soms wat langer duren. Bij het plaatsen van een bestelling zie je in de winkelwagen de actuele levertijden wanneer je het icoontje (boven de verzendoptie) met de vrachtwagen aanklikt.

Wanneer de bestelling bij ons vertrokken is, ontvang je een leverbevestiging met Track & Trace-code per email.

Mocht je na deze leverbevestiging het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de Klantenservice van EcoTools via het telefoonnummer +31 (0)343-593111 of per e-mail info@ecotools.nl

Klik hier om te kijken waar je de actuele levertijd kunt zien.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland
EcoTools hanteert verschillende tarieven voor verzendingen. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe lager de verzendkosten.

Bestelling tot € 50,- excl. btw
Bij een bestelling tot € 50,- excl. btw brengen wij € 4,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestelling vanaf € 50,- excl. btw
Bij een bestelling vanaf € 50,00 excl. btw zijn de verzendkosten gratis.

Verzending onder rembours
Wanneer je kiest voor verzending onder rembours (betaling per pin bij aflevering), brengen wij naast de normale verzendkosten ook rembourskosten in rekening. De rembourskosten zijn € 7,50 excl. btw.
Je betaalt de hele bestelling dan aan de chauffeur. Let op: dit kan alleen per pin.

Verzendkosten België
Bestelling tot € 150,- excl. btw
Bij een bestelling tot € 150,- excl. btw brengen wij € 5,95 excl. btw verzendkosten in rekening.

Bestelling vanaf € 150,- excl. btw
Bij een bestelling vanaf € 150,00 excl.btw zijn de verzendkosten gratis.

Verzending onder rembours naar België is niet mogelijk.

Verzendkosten Luxemburg
Voor een verzending naar Luxemburg rekenen wij € 8,50 excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Luxemburg is niet mogelijk.

Verzendkosten Duitsland
Voor een verzending naar Duitsland rekenen wij € 6,95 excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Duitsland is niet mogelijk.

Verzendkosten Frankrijk
Voor een verzending naar Frankrijk rekenen wij €15,- excl. btw verzendkosten ongeacht het orderbedrag. Verzending onder rembours naar Frankrijk is niet mogelijk.

Verzendkosten Europa
Ook kunnen wij bestellingen naar andere Europese landen verzenden. De prijs die wij in rekening brengen, hangt af van het gewicht van je pakket en het land waar je de bestelling wilt ontvangen. Je kan telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar info@ecotools.nl voor vragen en een prijsopgaaf.

Btw over verzendkosten
Wij krijgen af en toe vragen over het berekenen van btw over verzendkosten. Op de website van de Belastingdienst kun je nalezen waarom wij btw over onze verzendkosten rekenen.