Kan ik een product retour sturen?

Retourneren

Heb je een verkeerd product besteld of bevalt een product je niet? Dan kun je ervoor kiezen om het product te retourneren. EcoTools.nl hanteert de volgende regels bij het retourneren van een product:

  • Je kan een product retourneren binnen maximaal 14 dagen, vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen
  • Het product mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn, ook niet de verpakking.
  • Het dient in de originele verpakking te zitten
  • De originele verpakking dient onbeschadigd te zijn 
  • Het product dient in een andere verpakking worden geretourneerd. Dezelfde doos of een andere doos.

 

foute retourVoorbeeld van een foutieve retour. De verpakking van het zaagblad is beschadigd. Het product is niet verpakt in een andere doos, zodat de verpakking onbeschadigd blijft. 

Als het geretourneerde product niet voldoet aan bovenstaande regels, kunnen wij het product niet retour nemen.

Wat moet ik doen om een product te retourneren?

Om het product te retourneren dient u het Retourformulier te downloaden (klik hier). Hier vul je de gegevens in. Het ingevulde formulier stuur je op naar EcoTools.nl samen met het te retourneren product. Na ontvangst van het pakket, sturen wij je een factuur met het bedrag dat je nog van ons ontvangt. Heb je ervoor gekozen om het product te ruilen voor een ander product, dan ontvang je van ons een factuur met daarop het te betalen bedrag. Na ontvangst van de betaling, versturen wij de bestelling.

Verzendkosten retourzending

De verzendkosten van een retourzending betaal je zelf. Bij een verkeerde levering door EcoTools.nl betalen wij uiteraard de verzendkosten.