Patentpuntkwast alkyd maat 14

€ 5,21 € 6,30
Op voorraad
SKU
20.120.10
  • Merk Copenhagen Gold
  • Voor verf op oplosmiddelbasis
  • Maat 14 / Ø 25 mm
  • Vanaf 12 stuks, 5% korting (bespaar € 0,26)

Productinformatie

Patentpuntkwast voor verf op oplosmiddelenbasis maat 14

De patentpuntkwast alkyd is een uitstekende kwast met afgeschuinde punt die geschikt is voor het nauwkeurig schilderen van kleinere oppervlakken. Vaak wordt hiervoor een besleten ronde kwast gebruikt waarmee je eenvoudig langs randen en andere elementen kunt werken.

Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd

De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is een professionele kwast, gemaakt van zwart Chinees varkenshaar en uitermate geschikt voor verf op basis van oplosmiddelen. De bus is vermessingd en de kwast heeft een katoening woeling welke kan worden verwijderd wanneer de kwast stugger wordt door slijtage. Hierdoor blijft de kwast langer soepel. De kwast is 90% tops. De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de professionele- als thuis schilder.

Verkrijgbaar in de maten  10, 12, 14, 16, 18

 

Alkydverf is een verfsoort die vooral buiten wordt gebruikt. Deze verfsoort (ook bekend als alkydharsverf) is te verdunnen met terpentine of een ander oplosmiddel. Alkydverf heeft een betere dekking en een mooier gladder eindresultaat dan acrylverf.

Technische details

Specificaties
Kenmerk 1 Merk Copenhagen Gold
Kenmerk 2 Voor verf op oplosmiddelbasis
Kenmerk 3 Maat 14 / Ø 25 mm
Andere producten die mogelijk iets voor jou zijn!