Maatregelen in verband met het Coronavirus

Beste klanten,

Door grote drukte bij ons en PostNL hebben wij helaas wel een langere levertijd dan je van ons gewend bent. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Wij streven ernaar je bestelling binnen 2 -3 werkdagen na ontvangst van je betaling te versturen.

Zodra je pakket ingepakt is, ontvang je van ons een track & trace link om de zending te volgen. Zie je de melding 'Wordt verwacht, maar zit nog niet in sorteerproces' dan is de vervoerder nog bezig met de verwerking van je pakket. We vragen je in dat geval om geduld.

 

 Richtlijnen in de showroom

Vanaf maandag 25 mei 2020 is onze showroom weer gewoon geopend. Onze openingstijden zijn van 8.30 t/m 12.00 uur en van 13.00 uur t/m 16.30 uur. 

Wij verzoeken wij je wel om online alvast een bestelling te plaatsen. Hiermee verkorten we de wachttijden en ligt de bestelling een half uur na het plaatsten al voor je klaar. Zeker met de huidige coronamaatregelen en het maximaal aantal klanten dat wij in onze winkel toe mogen laten, is dit voor iedereen het prettigst. Pin of contact betalen kan natuurlijk weer. Wel vermijden wij handcontact met contante betalingen en verzoeken wij u zoveel mogelijk per pin te betalen.

Voor het afhalen van online bestellingen vragen wij je om aan onderstaande richtlijnen te houden. 

  1. Houd 1,5 meter afstand. Zowel binnen als buiten de showroom.
  2. Maximaal 6 klanten tegelijk in de winkel.
  3. Kom de winkel alleen in. Dus niet samen met je collega, kind of partner.
  4. Klanten die online besteld hebben, krijgen voorrang om de wachttijden te verkorten. 
  5. Onze toiletten en koffieautomaat zijn buiten gebruik voor onze klanten.
  6. Bij contante betalingen vermijden wij handcontact. 

Bedankt voor jullie medewerking!