Glasdrager BT-H3

Artikelnr: 22016

  • Vanaf 3 stuks, 3% korting (bespaar € 2,45)

Productinformatie

Glasdrager BT-H3

De glasdrager van EcoTools heeft een stevige aluminium behuizing en ligt lekker in de hand. Het heeft 3 stevige zuignappen en het draagvermogen is ca 140kg.

 Toepassingen glasdrager:

Met de BT-H3 kun je ook andere ding als glas op tillen. Alle dingen met een glad oppervlak zijn in principe te tillen. Denk eens aan het verplaatsen van een bijvoorbeeld een (zware) koelkast, deze heeft nooit lekkere handgrepen waar je hem eens lekker kan vastpakken. Dus  even vacuum zuigen op het gladde oppervlak en je heb een lekkere handgreep waar je de koelkast goed mee op kan tillen.

 Enkele gebruikers tips glasdrager BT-H3

Plaats de BT-H3  altijd op een vlak en glad oppervlak en maak het oppervlak goed schoon. Bij een vuil oppervlak kan het gebeuren dat de de glasdrager niet goed vaccum zuigt en de kans bestaat dat die los raakt.

Wanneer u de glasdrager opbergt legt deze dan altijd op zijn rug met de zuigers naar boven. Zo voorkomt u dat de zuignappen beschadigen. Bij een beschadigde zuignap verliest de glasdrager zijn functie. Mocht het toch gebeuren dat de zuignap is beschadigd, dan kunt u bij ons een nieuwe zuignap bestellen, deze is eenvoudig te wisselen en hoeft u bij een beschadigde zuignap geen hele nieuwe glasdrager te kopen.